HerNews.gr
DECORNEWS

Οι 5 καλύτεροι και πιο έξυπνοι τρόποι για να τοποθετήσετε τις ταινίες LED

Οι ταινίες φωτός LED έχουν κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια καθώς προσφέρουν έναν οικονομικό, ζεστό και ευέλικτο τρόπο φωτισμού των χώρων. Είναι ελαφριά σε βάρος και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε — πίσω από διακοσμητικά κομμάτια, κατά μήκος των τοίχων και δαπέδων, στην οροφή ή γύρω από το πλαίσιο της πόρτας για να παρέχουν έμφαση στον φωτισμό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φώτα τοίχου σε εσοχή, καθώς παρέχουν μια διάχυτη και απαλή λάμψη. Οι ταινίες LED προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στους εσωτερικούς χώρους και μπορούν να διαρκέσουν πολύ.

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτές οι ιδέες φωτισμού LED στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις δροσερές, δημιουργικές και λαμπερές ιδέες και είμαστε σίγουροι ότι μερικές ή όλες θα πυροδοτήσουν έμπνευση.

1. Χρησιμοποιήστε το ως φως καθρέφτη

Ένα μπάνιο με λωρίδες φωτισμού LED πίσω από τον καθρέφτηΈνας καθρέφτης μπάνιου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επιλέξετε φώτα LED. Οι εύκαμπτες ταινίες μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στο γυαλί ή πίσω από το πλαίσιο, προσθέτοντας μια απαλή, ομοιόμορφη λάμψη στο δωμάτιο. 

2. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στο ντους με φώτα LED

Ένα ντους με λωρίδες φωτισμού LEDΤο ντους είναι ένα εξαιρετικό σημείο για φωτισμό μπάνιου με LED. Οι ταινίες μπορούν να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση μιας ευρύτερης άποψης, επομένως είναι η τέλεια τεχνική για να φέρετε λίγο βάθος και πλάτος σε ένα στενό ντους. Και, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, μπορείτε να αλλάξετε τα επίπεδα φωτεινότητας για να κάνετε το δωμάτιο πιο εύκολο στη χρήση.  

3. Τοποθετήστε τα κάτω από το ντουλάπι

Μια κουζίνα με λωρίδες LED κατά μήκος των ντουλαπιώνΟ χωνευτός φωτισμός LED κουζίνας προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό με έμφαση. Επιπλέον, αυτά μπορούν να είναι και λειτουργικά. Όταν τα χρησιμοποιείτε ως φωτισμό κάτω από το ντουλάπι, αυτά όχι μόνο φωτίζουν τα περιεχόμενα του πάγκου, αλλά και από αισθητικής άποψης, τονίζουν επίσης τον πάγκο και το πίσω μέρος. 

4. Τονίστε το κεφαλάρι του κρεβατιού Ένα υπνοδωμάτιο με φως που φωτίζει ένα κεφαλάριΔώστε στην κρεβατοκάμαρά σας ένα πολυεπίπεδο εφέ με φώτα LED τοποθετημένα πίσω από το κεφαλάρι. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και θα ρίξει μια απαλή, κυκλοθυμική λάμψη στο δωμάτιο.

Οι ταινίες LED προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για εσωτερικούς χώρους. Πρώτον, είναι ενεργειακά αποδοτικά, καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιλογές φωτισμού, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους. Επιπλέον, οι ταινίες LED είναι ευέλικτες και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως κάτω από ντουλάπια, κατά μήκος σκαλοπατιών, γύρω από αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά όπως κεφαλάρια και πολλά άλλα, παρέχοντας φωτισμό περιβάλλοντος και εργασίας.

5. Φωτίστε τους εξωτερικούς χώρους

καθιστικό στην πίσω αυλή με κάτω φωτισμόΗ χρήση LED είναι ένα εξαιρετικό κόλπο σχεδιαστών για φωτισμό εξωτερικού χώρου , καθώς όχι μόνο προσθέτουν αισθητική αξία αλλά προσφέρουν και λειτουργικότητα. Οι ταινίες LED που προστίθενται δίπλα στα καθίσματα ή δίπλα στην πισίνα θα εξασφαλίσουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά στο διάδρομο. 

Επίσης, τα φώτα ταινίας LED είναι διαθέσιμα σε μια σειρά χρωμάτων και επιπέδων φωτεινότητας, επιτρέποντας την προσαρμογή ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικές σχεδιαστικές προτιμήσεις και διαθέσεις. Έτσι, για τους εξωτερικούς χώρους, ενώ θα μπορούσατε να πάτε για λευκό φως, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε λωρίδες LED που αλλάζουν χρώμα.

Τα 4 καλύτερα αρώματα σπιτιού για το καλοκαίρι που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα κάθε χώρου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 πολύτιμες συμβουλές Φενγκ Σούι για το σπίτι σας!

HerNews ka

Λινά σεντόνια για καλύτερο ύπνο

Her News b

Πώς να κάνετε ξανά λευκές τις κάλτσες σας με 4 απλά βήματα

HerNews ka