HerNews.gr
Beauty

Οι 5 πιο “καυτές” τάσεις στα νύχια του φετινού καλοκαιριού

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τα μειονεκτήματά τους, αλλά είναι επίσης ένας θησαυρός έμπνευσης. Όσον αφορά τα νύχια μας, φαίνεται να υπάρχει μια νέα τάση στο μανικιούρ κάθε εβδομάδα, είτε baby boomer, είτε butter ή blueberry milk. Αντί να είναι συντριπτικό, αυτό το πλήθος χρωμάτων, σχεδίων και τεχνικών είναι εγγυημένο ότι θα δημιουργήσει επιλογές που λειτουργούν για κάθε μεμονωμένη αισθητική.

Κάθε τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρνει μαζί της ένα παλιρροϊκό κύμα αναζητήσεων στο Google και παρακάτω είναι οι καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια που έχουν αυξηθεί στο ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες. Ακολουθεί μια ανάλυση του τι είναι και η οπτική έμπνευση για να ενημερώσετε το επόμενο ταξίδι σας στο σαλόνι ομορφιάς σας. 

#1 Bubble bath nails

Τι είναι:

Τα ουδέτερα bubble bath νύχια σε ροζ τόνους καλύπτουν πλήρως αλλά έχουν θολό φινίρισμα. Εξαιρετικά ευέλικτα, αποτελούν τον ορισμό της καθαρής αισθητικής.

Πώς να τα δημιουργήσετε:

Σε στρογγυλά ή τετράγωνα νύχια. Για μια εμφάνιση όπως αυτή, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι τα πετσάκια και τα χέρια σας φαίνονται ενυδατωμένα και περιποιημένα.

#2 Butterfly nails

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REVOLVE BEAUTY (@revolvebeauty)

Τi είναι:

Tο μανικιούρ πεταλούδας διαθέτει το μοτίβο του φτερωτού εντόμου σε κάποια μορφή στα νύχια.

Πώς να τα δημιουργήσετε:

Εάν είστε φανατικοί του Y2K, επιλέξτε έντονα χρώματα και λάμψη. Εάν θέλετε μια πιο λεπτή λήψη, επιλέξτε μια μικρότερη πεταλούδα σε nude, νύχια.

#3 Γαλλικά νύχια με σχέδιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Τι είναι:

Αν και είναι ένας ευρύς όρος αναζήτησης, τα κλασικά γαλλικά νύχια έχουν προσαρμοστεί με μυριάδες τρόπους για τους λάτρεις του σύγχρονου μανικιούρ. Είτε χοντρό είτε micro, πολύχρωμο ή κρεμώδες λευκό (όπως είναι παραδοσιακό), το καλύτερο part με αυτό το στυλ είναι ότι μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όποιον τρόπο θέλετε.

Πώς να τα δημιουργήσετε:

Ένας από τους πιο cool τρόπους να δημιουργήσεις τα γαλλικά νύχια αυτή τη στιγμή είναι με μια μύτη με διπλή γραμμή. Παίξτε με το χρώμα, το πάχος και το σχήμα των νυχιών για να βρείτε την κατάλληλη εμφάνιση για εσάς.

#4 Tulip nails

Τι είναι:

Εάν είστε λάτρεις των λουλουδιών, πιθανότατα θα λατρεύετε τις τουλίπες. Έτσι το όμορφο λουλούδι της άνοιξης ενσωματώθηκε στο μανικιούρ μας.

Πώς να τα δημιουργήσετε:

Πολλές τα φτιάχνουν ανθισμένα από την άκρη προς τα κάτω, ενώ κάποιες τα ενσωματώνουν σε ένα πιο φαρδύ φλοράλ σχέδιο νυχιών. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να αξιοποιήσετε το υπέροχο στυλ.

#5 Cloud nail design

Τι είναι:

Ο γαλάζιος ουρανός σκέφτεται για τα νύχια σας – τα μικρά βαμμένα σύννεφα έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή, τόσο σε όσους προτιμούν την καθαρή εμφάνιση όσο και στους λάτρεις της πιο δραματικής εμφάνισης.

Πώς να τα δημιουργήσετε:

Επιλέξτε χοντρό γαλλικό που αποτελούνται από βαμβακερά σύννεφα.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Julia Roberts: Μας έδειξε τον τρόπο να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια μας με το eyeliner

HerNewskl

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: “Ωδή” στη γυναίκα από τον Μakeup Αrtist Παναγιώτη Καρακάση- Beauty tips ημέρας!

HerNews ka

Σολάριουμ & έκθεση στον ήλιο: Οι 5 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις αμέσως να πιστεύεις

HerNewskl