HerNews.gr
Διασκέδαση

Οι Gipsy Kings τραγουδούν με Πάνο Κιάμο!

Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο Πάνος Κιάμος έβαλε για ακόμα μια φορά φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση! Το Posidonio Music Hall ήταν κατάμεστο, με όλους όσοι βρέθηκαν εκεί να διασκεδάζουν και να τραγουδούν τις μεγάλες επιτυχίες του. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν οι θρυλικοί Gipsy Kings!

Οι Gipsy Kings επισκέφθηκαν τον Πάνο Κιάμο, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Gipsy Kings ή αλλιώς, βασιλιάδες των τσιγγάνων, φρόντισαν να ταξιδέψουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, με επιρροές από τη Λατινική Αμερική, τη ροκ, την ποπ, σερβίροντας ένα πολύχρωμο, εύγευστο κοκτέιλ για το θυμό, την απόγνωση, τη χαρά και τον πόθο.

Ανέβηκαν στο stage μαζί με τον Πάνο Κιάμο, ερμηνεύοντας κάποιες από τις μεγάλες και διαχρονικές τους επιτυχίες του

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HerNews (@hernewsgr)

Οι Gipsy Kings έχουν καταφέρει με το ποπ στυλ που έχει τις ρίζες του στο φλαμένκο, να πουλήσουν πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει αρκετά Γκράμι και Λάτιν Γκράμι.

Ο τραγουδιστής των θρυλικών Gipsy Kings βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και θέλησε να περάσει μία βραδιά στο γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου μάλιστα ανέβηκε και ερμήνευσε την πασίγνωστη επιτυχία του συγκροτήματος «Bamboléo».

Η βραδιά φαίνεται πως ήταν ξεχωριστή για τον Πάνο Κιάμο, αφενός γιατί ήταν η ονομαστική του εορτή και αφετέρου γιατί μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πυρόπληκτους, καθώς ο Πάνος Κιάμος και το Posidonio Music Hall βρίσκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη..

Νεότερα Άρθρα

El Chapo: Άνοιξε και πάλι το αγαπημένο μας Cocktail Bar

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Αναβάλλεται η σημερινή της εμφάνιση στη Μύκονο – Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία στη Θεσσαλονίκη

HerNews ka

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ολόγυμνο στιγμιότυπο του από το καινούργιο του videoclip για το τραγούδι “μαΖΩ Ακόμα”

HerNews ka