HerNews.gr
Beauty

Οι πιο «δροσερές» ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Σίγουρα, τα μακριά νύχια είναι κομψά, αλλά δεν είναι ακριβώς πρακτικά. Και όταν περνάμε τις μέρες μας έξω στη φύση, στην παραλία, καθόμαστε στο γρασίδι, χαλαρώνουμε δίπλα σε ένα δέντρο, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το χώμα και το γκαζόν να συσσωρεύονται κάτω από αυτά τα μακριά νύχια.

Γι’ αυτό, όταν έρχεται το καλοκαίρι, συχνά επιλέγουμε πιο κοντά στυλ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κολλήσει με απλά μονόχρωμα μανικιούρ. Άλλωστε, κοντό δεν σημαίνει βαρετό. Χρειάζεστε αποδείξεις; Συνεχίστε να διαβάζετε για 5 από τα αγαπημένα μας σχέδια για κοντά νύχια για να ροκάρετε αυτόν τον Ιούνιο και μετά.

Λουλούδια neonΈνα κοντό μανικιούρ με γυμνή βάση και νέον φλοράλ σχέδιοΨάχνετε για ένα εύκολο μανικιούρ που θα δέχεται ατελείωτα κομπλιμέντα; Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο με κουκκίδες ή αυτοκόλλητα για να προσθέσετε σε ένα κοντό, ουδέτερο μανικιούρ φωτεινά, νέον λουλούδια. Είναι σαν “ντοπαμίνη” για τα δάχτυλά σου. 

Διπλό γαλλικό Διπλό γαλλικό μανικιούρ με κόκκινη άκρη και ροζ μύτη.Εάν ένα βασικό γαλλικό μανικιούρ σας φαίνεται απλό, ακολουθήστε μια νέα προσέγγιση σε ένα παλιό κλασικό και δοκιμάστε ένα διπλό γαλλικό Λειτουργεί σε οποιοδήποτε μήκος και σας επιτρέπει να παίξετε με το χρώμα. 

Sherbet nailsΑνοιχτό ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα στα νύχια.Αυτές οι ονειρεμένες καλοκαιρινές αποχρώσεις μας κάνουν να σκεφτόμαστε τις ζεστές μέρες στην παραλία και να λιώνουμε σαν… παγάκια.

Cherries everywhereΓυμνά νύχια με αυτοκόλλητα κερασιού.Ένα μανικιούρ με κεράσι όπως αυτό, με ένα διακριτικό ombre nude χρώμα βάσης είναι εξίσου στη μόδα, αξιολάτρευτο και νόστιμο. 

Rainbow ombreΈνα ombrew μανικιούρ ουράνιο τόξο με ένα αστραφτερό top coatΆλλο ένα μανικιούρ Pride για κοντά νύχια αλλά με μεγάλη επίδραση, το μόνο που χρειάζεστε είναι βερνίκια ουράνιου τόξου και λίγη υπομονή για να αναδημιουργήσετε αυτό το σετ. Ένα αστραφτερό top coat προσθέτει μια πινελιά έτοιμη για πάρτι.

Playful μανικιούρΚοντό αταίριαστο μανικιούρΓιατί να επιλέξετε μόνο ένα σχέδιο νυχιών όταν μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα; Εξατομικεύστε το μανικιούρ σας με ένα αταίριαστο σχέδιο, χρησιμοποιώντας διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι.

Jennifer Lopez: Θα αντιγράφουμε το μανικιούρ “Micro Shimmer” της όλο το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε το αγαπημένο της concealer για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο εναλλακτικό μακιγιάζ στα μάτια

HerNewskl