HerNews.gr
Beauty

Οι πιο hot ιδέες για καλοκαιρινά νύχια που θα εντυπωσιάσουν

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένουμε αναφορικά με τις τάσεις στα νύχια. Αλλά ως αφοσιωμένοι λάτρεις της ομορφιάς, είμαστε πάντα ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη ρουτίνα μας για να αντικατοπτρίζουμε τα vibes του ζεστού καιρού.  Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθείτε σε ζωηρά βερνίκια νυχιών και παιχνιδιάρικα σχέδια. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια. Από φλοράλ γαλλικά μέχρι σχέδια νέον.

1. Αφηρημένα κομψά νύχια

αφηρημένη τέχνη στα νύχια με βασικό χρώμα το βασιλικό μπλεΤο καλοκαίρι είναι γεμάτο έντονα χρώματα και αυτό το τολμηρό μπλε ηλεκτρίκ νύχι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη σεζόν. Ανακινήστε τα πράγματα συμπεριλαμβάνοντας πολύχρωμη, αφηρημένη τέχνη σε μερικά νύχια.

2. Floral γαλλικά νύχιαΑυτό το γαλλικό σετ αποδεικνύει ότι το ροζ και το πορτοκαλί είναι ένα τέλειο ζευγάρι. Μας αρέσει που διαθέτει λευκό γαλλικό με υπέροχες ροζ και πορτοκαλί φλοράλ πινελιές σε μερικά νύχια.

3. Nostalgic Neon Nails

Παστέλ νύχια σε τετράγωνο σχήμαΑυτό το νέον μανικιούρ θυμίζει τη δεκαετία του ’90 και τις αρχές του ’00. Κάθε νύχι με ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε χρώμα φαίνεται δροσερό και δημιουργικό. 

4. Blue Wave NailsΜπλε κυματιστά νύχια με πολύ αρνητικό χώροΑν σας αρέσουν τα διαστημικά μανικιούρ, σκεφτείτε αυτό το σετ. Αυτό το μπλε, κυματιστό σετ νυχιών έχει μια διασκεδαστική, φρέσκια ατμόσφαιρα. Τα λευκά κυματιστά σχέδια απογειώνουν την εμφάνιση.

5. Παιχνιδιάρικα παστέλ γαλλικά νύχιασύντομες γαλλικές συμβουλές για φυσικά νύχια με παστέλ σχέδια στροβιλισμούΥπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να προσθέσετε προσωπικότητα σε ένα γαλλικό μανικιούρ. Αυτό περιλαμβάνει υπέροχους παστέλ στροβιλισμούς σε κάθε νύχι. Τα πολύχρωμα σχέδια κάνουν το κοντό γαλλικό μανικιούρ πραγματικά εντυπωσιακό.

6. Dewy Sunset Nailsπορτοκαλί ombre νύχια σε σχήμα σκοβαλιού με 3d τόνους δροσιάςΈνα πορτοκαλί ombre μανικιούρ είναι έτοιμο για καλοκαίρι από μόνο του. Προσθέστε 3D τόνους σταγόνας δροσιάς στο μείγμα και θα έχετε ένα μανικιούρ επόμενου επιπέδου που ταιριάζει για την εποχή.

7. Πράσινα νέον

ασβέστη πράσινα νύχια αμυγδάλουΔεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με ένα πράσινο μανικιούρ το καλοκαίρι. Επιλέξτε μια απόχρωση νέον όπως αυτή για να αγκαλιάσει πλήρως τη ζωντάνια της σεζόν.

Οι πιο top trend ιδέες για νύχια τον Μάιο – Από κοραλί μέχρι κλασικά nude

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα ωραιότερα Make up των επωνύμων

Her News

4 Σπιτικές θεραπείες για τους μαύρους κύκλους

Her News

Kυτταρίτιδα τέλος! – Έτσι θα απαλλαγούμε οριστικά

Her News