Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευωδιά και τη ζεστασιά που φέρνουν οι σπιτικές γκοφρέτες στο τραπέζι μας. Αν αναζητάτε μια εύκολη συνταγή που απαιτεί μόνο τρία βασικά υλικά, τότε είστε στο σωστό μέρος! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες σπιτικές γκοφρέτες που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Οι πιο νόστιμες σπιτικές γκοφρέτες για το Σαββατοκύριακο!
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει από μόνο του
- 1 ½ φλιτζάνι ζεστό νερό
- 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το γκοφρέτιερ σας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι και το ζεστό νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέστε το ελαιόλαδο και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να προκύψει μια ομοιόμορφη ζύμη.
- Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι για το γλυκό, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα ζύμης στο κέντρο του γκοφρέτιερ.
- Κλείστε το καπάκι και ψήστε τις γκοφρέτες μέχρι να αποκτήσουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.
- Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαντληθεί η ζύμη.
- Αφήστε τις γκοφρέτες να κρυώσουν ελαφρώς και απολαύστε τις με τα αγαπημένα σας toppings.
Απολαύστε αυτήν την εύκολη και γρήγορη συνταγή για να δημιουργήσετε λαχταριστές σπιτικές γκοφρέτες και να απολαύσετε τις με την παρέα σας!
Bitterballen: Βρήκαμε τη συνταγή για τα αγαπημένα μας ολλανδικά κεφτεδάκια