HerNews.gr
Διεθνή

Olivia Munn: Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε ολική αφαίρεση μήτρας – «Η καλύτερη απόφαση»

Η Olivia Munn αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε πλήρη υστερεκτομή τον Απρίλιο εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο του μαστού.

Μιλώντας στη Vogue, είπε: «Τώρα έκανα ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Έβγαλα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου».

Ονόμασε την απόφαση που άλλαξε τη ζωή της ως «η καλύτερη» για εκείνη καθώς ο γιατρός της πρότεινε να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων – από τα οποία τρέφεται και αναπτύσσεται ο καρκίνος του μαστού Β του αυλού – από το σώμα της για να αποτραπεί η επιστροφή του καρκίνου.Ολίβια Μουν«Ήταν μια μεγάλη απόφαση που έπρεπε να πάρω, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου», είπε η Olivia Munn στο περιοδικό.

«Είχα φίλους που προσπάθησαν να μου φτιάξουν τη διάθεση λέγοντας: “Ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό. Μην ανησυχείς”. Αλλά συνέχισα να σκέφτομαι μόνη μου: “Θα το θυμάμαι αυτό, ότι μου έλειψαν όλα αυτά τα πράγματα”. Είναι τα παιδικά του χρόνια, αλλά είναι η μητρότητά μου, και δεν θέλω να χάσω κανένα από αυτά τα κομμάτια αν δεν χρειαστεί».

Αυτό θα σηματοδοτούσε την πέμπτη χειρουργική επέμβαση της ηθοποιού στη μάχη της με τον καρκίνο, καθώς προηγουμένως είχε υποβληθεί και σε πλήρη διπλή μαστεκτομή.Η Olivia Munn με τον γιοΣτη συνέντευξη, η Munn αποκάλυψε επίσης ότι έκανε κρυοσυντήρηση ωαρίων για τρίτη φορά. Το είχε κάνει στο παρελθόν όταν ήταν 33 και 39 ετών.

«Μετά τη διάγνωσή μου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε έναν ακόμη γύρο ανάκτησης ωαρίων και ελπίζαμε να ήταν ένας καλός μήνας», είπε.

«Ο John κι εγώ μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό και δεν νιώθουμε ότι τελειώσαμε με τη δημιουργία της οικογένειάς μας, αλλά δεν ξέραμε αν θα έπρεπε να κάνω χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία».Olivia Munn, John Mulaney και γιοςΤον Μάρτιο, η Olivia Munn ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και ότι είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Μετά από μαγνητική τομογραφία, διαγνώστηκε με καρκίνο του αυλού Β και στους δύο μαστούς, ο οποίος είναι ένας «επιθετικός, γρήγορα κινούμενος καρκίνος».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Olivia Munn μιλούσε έντονα για την ευγνωμοσύνη της προς την οικογένειά της και τους φίλους της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζελένσκι: Είμαι ευγνώμων στο Νίκο Δένδια για την ανθρωπιστική αποστολή στη Μαριούπολη

Her News b

Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκαλύπτει ότι έγραψε τα “τελευταία λόγια” του στην οικογένειά του όσο ήταν στο νοσοκομείο

HerNews ka