HerNews.gr
Σχέσεις

Όσο πληγωμένη και αν νιώθεις, σου υπόσχομαι πως δεν κρατάει για πάντα

Αισθάνεσαι πληγωμένη, νιώθεις πως η καρδιά σου έχει σπάσει σε εκατομμύρια κομμάτια και πως κανείς δε μπορεί να σε συνεφέρει πίσω στην πραγματικότητα.

Γράφει η Κλεοπάτρα Bright

πληγωμένη

Νιώθεις πως ο πόνος δε θα φύγει από την καρδιά σου και πως η ζωή σου θα είναι απλά κενή. Δεν νιώθεις ασφαλής, είσαι ευάλωτη. Δε μπορείς να το προσδιορίσεις. Ο πόνος που νιώθεις είναι προσωρινός.

Έχω βρεθεί στη θέση σου, έχω νιώσει αυτά που νιώθεις και εσύ και πέρασα αρκετά δύσκολα και πολλά ups and down για να συνέλθω. Τώρα όμως που σου γράφω, θέλω να σου πω πως τα κατάφερα. Και εσυ θα τα καταφέρεις.

Όλο πληγωμένη και αν νιώθεις, είσαι πιο δυνατή από όσο φαντάζεσαι. 

Θα ξυπνήσεις μια μέρα και εκείνος δε θα είναι το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό σου. Θα απελευθερωθείς. Μη θυμώνεις με εκείνους που σου λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να περάσεις από όλα τα επώδυνα στάδια του χωρισμού για να καταφέρει τελικά να “φύγει” από μέσα σου. 

Αν νιώθεις πληγωμένη, μην το ζορίζεις. Μην το περιορίζεις. Ξέσπασε. Δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, εκείνος ήταν λίγος…Δεν τον πίεσες, επειδή απλά τον αγάπησες παραπάνω από όσο είχε μάθει. Ας ήταν ικανός να εκτιμήσει τη δύναμη ψυχής που είχες και ας έπαιρνε εσένα ως παράδειγμα να φύγει από τη μίζερη ζωή του. 

Δε θα είσαι για πάντα στεναχωρημένη. Θα περάσει, όλα περνάνε. Απλά όταν τα συναισθήματα είναι δυνατά, χρειάζεται περισσότερο χρόνος. Χρόνος για να επουλωθούν οριστικά οι πληγές που εκείνος με την ανεπάρκεια του σου δημιούργησε…

 πληγωμένη

Στο τέλος όμως θα καταλάβεις το πιο σημαντικό: Ζούσες και πριν, χωρίς εκείνον.  Τώρα δεν είσαι σε θέση να δεις ένα χαρούμενο μέλλον και εξιδανικεύεις τη ζωή μαζί του.

Θα είσαι καλά αρκεί να το πιστέψεις. Αρκεί να καταλάβεις πως από αυτήν την ιστορία θα βγεις δυνατή…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Πράγματα που παρατηρεί ένας άντρας πάνω σου

Her News

Dating: Οι 3 εφαρμογές τεχνιτής νοημοσύνης που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα

HerNewskl

Σχέσεις: Γιατί πρέπει να αγαπάμε τους πρώην μας αντί να τους μισούμε

HerNews ka