HerNews.gr
DECORNEWS

Ουδέτερα χρώματα για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα

Τα ουδέτερα χρώματα για την κρεβατοκάμαρα μπορούν αν συνδυαστούν σωστά να προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο δωμάτιο. Από το γκρι και το μπεζ έως το λευκό και το ροζ, τα ουδέτερα υπνοδωμάτια είναι μεγάλη τάση.

Το μπεζ στην κρεβατοκάμαρα πηγαινοέρχεται στη μόδα εδώ και δεκαετίες, αλλά συνεχίζει να επιστρέφει με νέες και συναρπαστικές ανατροπές. Αυτή τη σεζόν, έρχεται με συνδυασμό ροζ, λευκό και γκρι. Ταυτόχρονα το μπεζ διατηρεί τη φυσική, ευέλικτη ατμόσφαιρα του με το πρόσθετο πλεονέκτημα του συναρπαστικού οπτικού ενδιαφέροντος.

Μάθετε πόσο καλά παίζει το μπεζ με τα άλλα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σας.

Σχεδιάστε ένα γκρι και μπεζ υπνοδωμάτιο

Μέχρι να τα δείτε συνδυασμένα, το γκρι και το μπεζ δεν ακούγονται απαραίτητα σαν ωραίος συνδυασμός. Ωστόσο, αυτά τα δύο ευέλικτα ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν πολύ καλά. Παρόλο που είναι ουδέτερα, μαζί έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα και σας δίνουν την ευκαιρία να παίξετε με άλλα χρώματα έμφασης της επιλογής σας.

Οι δίχρωμοι τοίχοι είναι τέλειοι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα γκρι και μπεζ υπνοδωμάτιο. Δημιουργήστε έναν χαρακτηριστικό τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας, ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό κεφαλάρι για εξοικονόμηση χώρου. Βάψτε το κάτω μισό σε σκούρο μπεζ και το επάνω μισό με ένα γκρι μεσαίου τόνου. Μια οριζόντια, σκούρα καφέ λωρίδα μεταξύ των δύο προσθέτει μια κομψή πινελιά.

Δημιουργήστε ένα μπεζ και λευκό υπνοδωμάτιο

Κομψή και απαλή, μια μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα σας προσκαλεί να χαλαρώσετε στην απόλυτη ευδαιμονία. Αυτός ο καταπραϋντικός συνδυασμός λειτουργεί καλά ως μονόχρωμος συνδυασμός λευκών ή κρεμ με διάφορους τόνους του μπεζ. Εφόσον προσθέτετε λίγη υφή μέσω χαλιών, μαξιλαριών και παπλωμάτων, δεν χρειάζεται άλλο χρώμα εάν θέλετε να παραμείνετε στην αρμονική ροή που δημιουργεί αυτό το σχέδιο.

Απολαύστε ένα μπεζ και ροζ υπνοδωμάτιο

Το ροζ φέρνει ένα στοιχείο διασκέδασης στο μπεζ και το μπεζ μειώνει την απροκάλυπτα θηλυκή ατμόσφαιρα του ροζ. Αυτά τα δύο δημιουργούν ένα ευέλικτο θεμέλιο για εντυπωσιακές τονικές αποχρώσεις τόσο έντονων, όσο και διακριτικών τόνων. Βάψτε έναν τοίχο σε σκούρο ροζ και δημιουργήστε ένα στρογγυλό κεφαλάρι σε βαθύ μπεζ για να τονίσετε το κρεβάτι σας. Ολοκληρώστε με κλινοσκεπάσματα σε πλούσιο μπλε χρώμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να κρύψετε την ακαταστασία σε μια κρεβατοκάμαρα

HerNews ka

5 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να βάψετε το ταβάνι σας με λευκό χρώμα

HerNews ka

Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα 6 σημεία του σπιτιού σας—Είναι σωτήρες αποθήκευσης

HerNews ka