Την Τρίτη 14 Μαρτίου, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, με πρόεδρο τον Γιώργο Βάλλη, θα βραβεύσει τον Ανδρέα Αλικανιώτη, έναν από τους ήρωες της τραγωδίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος με τη γενναιότητα του και με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή βοήθησε και έσωσε ανθρώπους το μοιραίο εκείνο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.
Η ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ
Αγαπητά μας μέλη,
Ο Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ
(Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC), Βάλλης Γεώργιος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση βράβευσης του φοιτητή της ΑΕΝ Μακεδονίας,
ΑΛΙΚΑΝΙΩΤΗ ΑΝΔΡΕΑ για την πολύτιμη συνεισφορά του στη διάσωση ατόμων στο δυστύχημα των Τεμπών.
Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 18.00 μ.μ
Ο Ιταλός Restaurant
(Αλκυόνης 16, Παλαιό Φάληρο)
Ώρα προσέλευσης: 17.30 μ.μ
Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε για την παρουσίας σας μέχρι την Κυριακή 12/03/23
στο email: info.pupyc@gmail.com
Την ίδια μέρα, Τρίτη 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας καθώς και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ
(Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC), Βάλλη Γιώργου και του Δ.Σ, επί τη ευκαιρία των σεμιναρίων “Basics of Silver Service, Wine & Cocktails”
και της τελετής βράβευσης του Αλικανιώτη Ανδρέα, θα κοπεί η πρώτη βασιλόπιτα της Ένωσης μας».
Και τέλος αναφορικά με το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί επίσης την Τρίτη 14 Μαρτίου:
Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών και Οι SeaBees, σας καλεί σε μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδήλωση που αφορά:
Την προετοιμασία-στήσιμο τραπεζιού για γεύμα ή δείπνο.
Το καθάρισμα ψαριού και κοπή ταλιάτας
Wine and food pairing
5 βασικά cocktails
Κοντά μας θα είναι:
Ο Παναγιώτης Βασιλάκης -Sommelier και F&B Manager της Authentic World Taste,
ο οποίος θα μας μάθει πως θα στήνουμε το τραπέζι, πως θα κόψουμε το κρέας
και πως θα συνδυάσουμε το φαγητό με το κρασί μας.
Ο Στέφανος Γιατζόγλου -Service Captain,
ο οποίος θα μας μάθει πως να καθαρίζουμε σωστά ένα ψάρι.
Ο Δημήτρης Λεκάκος -Co Owner at LD Bar Consulting Services,
ο οποίος θα μας δείξει πως να φτιάχνουμε τα εξής cocktails:
1. Negroni
2. Mojito
3. Μαργαρίτα
4. Old Fashioned
5. Bloody Mary
6. Paloma
Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε και να γνωριστούμε την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 16.00 στο εστιατόριο «Ο Ιταλός», Αλκυόνης 16, 17561 Π.Φάληρο
Υ/γ1 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από τους δύο διοργανωτές και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στον κάθε συμμετέχοντα.
Υ/γ2 Προτεραιότητα έχουν τα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στο αρχικό κάλεσμα και κατόπιν συμπλήρωσης δεύτερου τμήματος,
θα επαναληφθεί το event. Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας απαντώντας σε αυτό το email.
Με εκτίμηση,
Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών
Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube
Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site
Aκολουθήστε μας στo Google News