HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής: Η καμπάνια του Alpha με πρωταγωνιστές ηθοποιούς

Παγκόσμια Ημέρα Ακοής

Ο Alpha προχώρησε σε μια μεγάλη ενέργεια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, η οποία είναι σήμερα.

Πιο συγκεκριμενα το κανάλι θέλησε να τονίσει το γεγονός πως η απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα αποτελεί βασικό γνώμονα και ζητούμενο της σύγχρονης τηλεόρασης χάρη στην Παγκόσμια Ημέρα Ακοής.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκινάει από την Πέμπτη 3 Μαρτιου και “τρέχει” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καναλιού, δηλαδή στο Facebook, Instagram και Twitter.

Πρωταγωνιστές θα είναι η ηθοποιοί από τις σειρές μυθοπλασίας του Alpha, η οποίοι μέσω της νοηματικής γλώσσας θέλουν να δώσουν τις ευχαριστίες τους στο τηλεοπτικό κοινό.

Ποιοι ειναι οι ηθοποιοι;

 Σασμός: Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Από το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” :  Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου.

• Από το “Άσε μας ρε Μαμά”: Παναγιώτα Βλαντή, Δήμητρα Σιγάλα, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αναστάσης Κολοβός.

 

Στόχος της συγκεκριμένης διαφημιστικής ενέργειας είναι να συμμετάσχει το κοινό, να ευαισθητοποιεί και να αντιμετωπίζει τα Αμεα ως ισότιμους.  Η υπηρεσία των υπότιτλων μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια με τη βοήθεια πάντα της Σοφίας Ρομπόλη καθώς και των συντελεστών και πρωταγωνιστών των σειρών του καναλιού. 

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Δήμου: «Το ελληνικό τραγούδι “γδύθηκε” γενικότερα» – Όσα είπε για τον Γιώργο Νταλάρα

georgegsp

Πένυ Αγοραστού: «Τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι»

HerNews ka

Σοφία Μπεκατώρου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για τα κόμματα ανθρώπους που έχουν παραπάνω δημοσιότητα»

HerNews ka