HerNews.gr
Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Έραψε το έβδομο αστέρι του και «κάηκε» όλη η Ελλάδα

Μεγάλο ήταν το χθεσινό βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου για τον Παναθηναϊκό καθώς με τη νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 κατάφερε να ράψει το έβδομο αστέρι στην ιστορία του και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Η ομάδα του Εργίν Αταμάν κατάφερε κάτι που πολλοί δεν πίστευαν καθώς ο Παναθηναϊκός πέρσι βρισκόταν στην 17η θέση.. και χθες, 13 χρόνια μετά έφτασε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού για έβδομη φορά.

Αυτό ήταν κάτι που ξεσήκωσε τους φίλους του τριφυλλιού οι οποίοι σε όλη την Ελλάδα βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν το 7ο αστέρι της ομάδας τους.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας έγραψε ιστορία και πήρε το βραβείο του MVP στο φετινό Final Four. Έγινε επίσης ο 17ος παίκτης που κατακτά τέσσερις ή περισσότερους τίτλους της Euroleague. 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές στα Final Four, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός! Το Κύπελλο δεν αφιερώνεται πουθενά, είναι της ομάδας. Το άγχος την ώρα του αγώνα ήταν μεγάλο, η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Βγάλαμε δύναμη και τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε! Θα σκεφτούμε μετά τους τελικούς», δήλωσε στη Novasports ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην Uber Arena με τα παιδιά του.

Οι χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο Βερολίνο για να στηρίξουν την ομάδα τους, «πρασίνισαν» με τη σειρά τους την Uber Arena και αποθέωσαν τους παίκτες και εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Η συγκινητική στιγμή του Ματίας Λεσόρ

Ο Γάλλος σέντερ σκόραρε 17 πόντους στον ημιτελικό και άλλους τόσους στον τελικό, κατακτώντας έτσι τον πρώτο τίτλο Euroleague της καριέρας του. Μετά τη λήξη του αγώνα και αφού αντιλήφθηκε αυτό που συνέβη έπιασε την μπάλα και καθισμένος στο παρκέ έβαλε τα κλάματα. Λίγο αργότερα πήρε στην αγκαλιά του τον γιό του και βαθιά συγκινημένος τον αγκάλιαζε και πανηγύριζε μαζί του.

Οι «τρελοί» πανηγυρισμοί των οπαδών του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, οι φίλοι των πρασίνων ξεχύθηκαν στους δρόμους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πανηγύρισαν το 7ο αστέρι, με αποκορύφωμα το πάρτι που στήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Ομόνοια και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανακαλύφθηκε άγνωστο ναυάγιο στον βυθό του Αιγαίου

Her News

Καιρός: Τοπικές βροχές, νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

HerNews ka

Καιρός: Με θερμή εισβολή από Αλγερία ξεκινά η εβδομάδα και κλείνει με σκανδιναβικό ψύχος και χιόνια

HerNews ka