HerNews.gr
Social News

Παντρεύτηκε η Τζούλια Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Σήμερα γάμος έγινε για την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Το υπέροχο ζευγάρι το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα, έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο χαρές!

Ντυμένη με ένα υπέροχο δαντελένιο νυφικό, η Τζούλια Νόβα δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον άνθρωπο της ζωής της, λίγο πριν φέρει στη ζωή το μωράκι τους.

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η Τζούλια Νόβα ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού της όμως έχει ήδη αποφασίσει με τον μέλλοντα σύζυγό της, το όνομα που θα του δώσουν σε περίπτωση που αποκτήσουν κοριτσάκι.

Όσο για τον θρησκευτικό γάμο, αυτός θα γίνει αλλά σε αρκετό καιρό από τώρα αφού θέλει πρώτα να υποδεχτεί το μωρό της και ύστερα να τον ορίσουν.

Η Τζούλια Νόβα τόνισε πρόσφατα ότι δεν είχε σκοπό να γίνει μητέρα μιας και αυτό έγινε τυχαία, όμως πλέον έχει αλλάξει την άποψη που είχε παλιότερα -άποψη που όπως είπε τη συντηρούσε ο πρώην σύντροφός της- ότι δηλαδή όταν αποκτάς παιδί δεν μπορείς να πας διακοπές ή να κάνεις ταξίδια.

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε unfollow από το Instagram την Βίκυ Καγιά – «Υπάρχει λόγος»

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αγαπητό μου σώμα σε χρειάζομαι» – Η νέα ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Her News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «20 χρόνια έχουν περάσει, ξεπέρασε το…»

Her News b