HerNews.gr
DECORNEWS

Πασχαλινό τραπέζι: Τρόποι για να δώσετε στυλ σε ένα τραπεζομάντηλο

Είναι επίσημα η καλύτερη εποχή του χρόνου για να φιλοξενήσετε ανοιξιάτικα brunch, υπέροχα δείπνα στο ύπαιθρο και φυσικά το Πασχαλινό τραπέζι. Και με την έναρξη της σεζόν έρχεται το σύνθημα για να αναδείξετε τα καλύτερα σερβίτσια σας.

Εκτός από τα σερβίτσια και τα μαχαιροπίρουνα, είναι σύνηθες να στολίζετε ένα τραπέζι με τραπεζομάντηλο για αυτή την πρόσθετη πινελιά κομψότητας, αλλά υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διακοσμητική προσθήκη για το τραπέζι σας.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια μάλλον vintage προσθήκη σε ένα τραπέζι, αυτή η παράδοση έχει συνεχιστεί στις περισσότερες σύγχρονες τραπεζαρίες. Αν έχετε βρει ποτέ το τραπέζι σας να φαίνεται λίγο γυμνό ή αν αισθάνεστε ότι κάτι του λείπει, σας προτείνουμε να βάλετε ένα τραπεζομάντιλο από πάνω του γιατί αυτό μπορεί να είναι η τελευταία πινελιά που χρειάζεται.

Βρήκαμε ένα πρόσφατο viral βίντεο στο Instagram της @tableshoppeco, όπου η εταιρεία παρουσίασε τρεις διαφορετικούς τρόπους για να διαμορφώσετε ένα τραπεζομάντιλο για ένα κομψό τραπέζι. Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς να στρώσετε το τραπέζι σας για την επόμενη μεγάλη σας εκδήλωση ή ακόμα και το πασχαλινό σας τραπέζι, δοκιμάστε να ενσωματώσετε ένα από τα παρακάτω στυλ τραπεζομάντιλου για ένα υπέροχο γεύμα.

1. Κλασικό ντραπέτραπέζι στρωμένο σε κήπο με λουλουδένιο τραπεζομάντιλο και βάζα με λουλούδια από πάνωΑρχικά, το βίντεο ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στην ομορφιά ενός κλασικού τραπεζομάντιλου. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το στυλ, ανεξάρτητα από το σχήμα και το μέγεθος του τραπεζιού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το τοποθετήσετε σε όλη την επιφάνεια έτσι ώστε να καλύπτει ολόκληρο το τραπέζι. Όταν υιοθετείτε αυτό το στυλ, μη διστάσετε να τολμήσετε με χρώματα και μοτίβα. 

Το κλασικό ντραπέ λειτουργεί επίσης πολύ καλά για εορταστικά τραπέζια όπου τα υπόλοιπα αξεσουάρ βρίσκονται στο επίκεντρο. Όταν προσθέτετε ένα διασκεδαστικό τραπεζομάντιλο και πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια, όπως διάφορες καραμέλες σε μικρά πιάτα, παιχνίδια και κεριά, είναι σίγουρο ότι θα έχετε ένα διασκεδαστικό δείπνο.

2. Ράνερ (τραπεζομάντηλο μέσης)Ένα όμορφο φωτεινό πορτοκαλί τραπεζομάντιλοΤο ράνερ είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε στο τραπέζι σας μια λεπτή φινέτσα. Αυτή η ιδέα styling είναι ιδανική για ένα μοντέρνο στήσιμο τραπεζιού και μπορεί να λειτουργήσει καλά ακόμα και με τα πιο απλά τραπεζομάντιλα. Ενώ μπορείτε να τολμήσετε με τα τραπεζομάντιλα σε φωτεινές αποχρώσεις, αυτό το συγκεκριμένο στυλ μπορεί επίσης να τοποθετηθεί με ένα ουδέτερο ύφασμα για μια μινιμαλιστική διάταξη τραπεζαρίας. 

Το να είσαι δημιουργικός με τον τρόπο που τοποθετείς το τραπεζομάντιλο μπορεί να ανεβάσει τη ρύθμιση του τραπεζιού σου στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το στυλ απαιτεί αξεσουάρ με επιτραπέζια διακόσμηση όπως κεριά, floral συνθέσεις ή διακοσμητικά κεντρικά κομμάτια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση και να δημιουργήσετε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους σας.

3. Νιώστε άνετα με το χρώμαΝιώστε άνετα με το χρώμαΣε περιπτώσεις που η υπόλοιπη διακόσμηση είναι μίνιμαλ, ένα φωτεινό ή διακοσμημένο τραπεζομάντιλο μπορεί να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Η τοποθέτηση χρωμάτων, υφών και μοτίβων σε στρώσεις προσθέτει ενδιαφέρον στην όλη εμφάνιση του τραπεζιού σας.

Φυσικοί τρόποι για το βάψιμο των αυγών: Δημιουργήστε χρώματα με τη δύναμη της φύσης

Νεότερα Άρθρα

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τα μαξιλάρια σας σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Καλοκαιρινές ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο μπαλκόνι

Her News

Ροζ τοίχος: Πως η απόχρωση αυτή ταιριάζει ιδανικά στο γραφείο του σπιτιού

Her News