HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέγκυ Ζήνα: “Ο Light είναι τράπερ, δεν είναι τραγουδιστής. Δεν είμαι αρνητική σε αυτό το είδος”

Πέγκυ Ζήνα

 Η Πέγκυ Ζήνα δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση της σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη showbiz.

Πέγκυ Ζήνα

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” για την επαγγελματική της πορεία, ενώ εξέφρασε τη γνώμη της για τους trapper. Aρχικά, η ίδια δήλωσε πως:

“Ο Γιώργος Λύρας ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση. Αργήσαμε να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας, γιατί εγώ δεν ήθελα, επειδή στην αρχή ήταν μάνατζερ άλλου καλλιτέχνη. Αυτό άλλαξε όταν άρχισε να βλέπει ότι δεν διεκδικώ πράγματα. Εγώ πάλι δεν μπορούσα να διεκδικώ γιατί μου αφαιρούσε από την αξιοπρέπειά μου”.

Στη συνέχεια, η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε στην κόρη της, λέγοντας ότι “και καλή φωνή έχει και χορεύει και καλή μαθήτρια είναι. Δεν θα ήθελα να γίνει τραγουδίστρια, αλλά θα είμαι δίπλα σε ό,τι όνειρο θέλει να πραγματοποιήσει. Δεν θα το ήθελα γιατί πάντα τα παιδιά των καλλιτεχνών δέχονται μια άδικη σύγκριση”.

Πέγκυ Ζήνα

Κλείνοντας για τον Light είπε ότι “ο Light είναι τράπερ, δεν είναι τραγουδιστής. Δεν μου αρέσει πολύ η τραπ, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και δεν είμαι αρνητική σε αυτό το είδος”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: «Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν & έχουν συμφιλιωθεί με αυτό»

HerNews ka

Βίκυ Κάβουρα: “Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο”

HerNewskl

Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου: «Εμείς δεν το κουράσαμε πολύ, προχωρήσαμε σχετικά γρήγορα στο σεξ»

georgegsp