HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Perfect Match: Το Netflix ανανεώνει το επιτυχημένο reality για 3η σεζόν

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, το Netflix ανακοίνωσε την απόφασή του να ανανεώσει το επιτυχημένο ριάλιτι γνωριμιών Perfect Match για τρίτη σεζόν. Τα νέα έρχονται λίγο μετά την κατάταξη της σεζόν 2 στο Παγκόσμιο Top 10 τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της στις αρχές αυτού του μήνα.

Με οικοδεσπότη τον Nick Lachey , η εκπομπή περιλαμβάνει αδέσμευτους από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι του streamer, συμπεριλαμβανομένων των Too Hot to Handle ,  Love Is Blind , Dated and Related και The Circle, καθώς οι συμμετέχοντες και δοκιμάζουν μια πιθανή σπίθα αγάπης μέσω προκλήσεων συμβατότητας.

Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να φέρουν νέους αδέσμευτους για να ταρακουνήσουν τον ανταγωνισμό και στο τέλος, μόνο ένα ζευγάρι μπορεί να στεφθεί το ως «The Perfect Match».Jessica Vestal, Harry JowseyΣτη 2η σεζόν του Perfect Match , μόνο πέντε ζευγάρια έφτασαν στον τελικό από τους συνολικά 25 διαγωνιζόμενους. 

Οι αγαπημένοι των θαυμαστών Jessica Vestal και  Harry Jowsey  χώρισαν ακριβώς πριν από το φινάλε, ενώ το υπόλοιπο καστ επέστρεψε για να συμμετάσχει στην τελική ψηφοφορία. Αν και δεν ήταν ζευγάρι για πολύ καιρό, η Christine και ο Nigel κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν τον τίτλο του “Perfect Match” για τη σεζόν 2.

Με τη νίκη του Nigel και της Christine, τους δόθηκαν διακοπές πληρωμένες με όλα τα έξοδα σε όποιο μέρος της επιλογής τους. Κατέληξαν να πάνε στην Ταϊλάνδη τέσσερις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Αν και έφυγαν από το σόου με καλές σχέσεις, η Christine και ο Nigel τελικά χώρισαν τους δρόμους τους. Σε μια συνέντευξη που δόθηκε στη συνέχεια στο Instagram τον Ιούνιο, ο Nigel ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους είχε «σπάσει» ενώ η Christine είπε ότι «τελείωσαν».

«Προσπάθησα να παρέμβω και πρότεινα [να δοκιμάσουμε] θεραπεία ζευγαριών και απλώς να κάνουμε πράγματα που θα βοηθούσαν τη σχέση, αλλά τίποτα δεν κολλούσε», εξήγησε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ 2022: Oι υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματίδιο

Her News

6η Γιορτή Μελιού: Η πιο «γλυκιά» γιορτή έρχεται στις 2 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου

Her News

“House of Kardashian”: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της οικογένειας – Δεν θα έχει καμία σχέση με το reality

HerNews ka