HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: «Είναι προδοσία, γαϊδουριά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για την «προδοσία» που βίωσε στο παιχνίδι.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που με ψήφισαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρόλινα. Νόμιζα ότι αυτό που ζούσαμε και έξω και πριν ότι θα προσμετρούσε με κάποιο τρόπο, έστω και για κάποιο διάστημα. Είναι μια προδοσία αυτό. Δεν ξέρω, προδοσία θες να το πεις; Γαϊδουριά, γουρουνιά; Δεν ξέρω πώς λέγεται», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για την Καρολίνα και τον Μάριο που πιάστηκαν στα πράσα, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Δεν δικαιούμαι να έχω άποψη, στεναχωριέμαι μόνο για κάποιους ανθρώπους που τους ξέρω. Η κοπέλα του Μάριου δεν χαίρεται με αυτά που βλέπει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Άκουσα την Όλγα Τρέμη μουδιασμένη και σοκαρισμένη, δεν θέλει περαιτέρω έκταση»

Her News b

Αλέξης Τσίπρας για μετεκλογικές συνεργασίες: “Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν εκ των προτέρων”

Her News b

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποια είναι η αγαπημένη της σκηνή στο «Maestro»;

Her News b