HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Όταν δύο άνθρωποι μοιράζονται αγάπη θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Ο Πέτρος Γαΐτάνος παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Γαΐτάνος αναφέρθηκε και στη διαφήμιση που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια για γνωστό πολυκατάστημα αλλά και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 «Δεν έχω μετανιώσει για αυτή τη διαφήμιση. Έγινε με πολύ προσεκτικό σενάριο και αυτό με παρακίνησε κιόλας. Εκτός του ότι ήθελα ο κόσμος να δει τη χαλαρή και χιουμοριστική πλευρά μου, με παρακίνησε ότι η μέσα από αυτή τη διαφήμιση ότι ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν θα έκανε κάτι φθηνό», αποκάλυψε αρχικά ο τραγουδιστής

Για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Πέτρος Γαΐτάνος δήλωσε: «Καίει αυτή η κουβέντα. Δυσκολεύομαι πολύ να σχολιάζω πράγματα που έχουν σχέση με τη σύγχρονη εκκλησία και πρόσωπα της σύγχρονης εκκλησίας. Αγαπώ, εκτιμώ και σέβομαι τους Μητροπολίτες και όσους έχουν το σχήμα της ιεροσύνης και του μοναχισμού. Πρέπει να αφήσουμε ελέυθερους τους ιεράρχες να εκφραστούν» και συνέχισε: «Είμαι της άποψης σε όλα να υπάρχει μια διάκριση, που είναι κορυφαία αρετή. Πότε, πού και τι λέμε. Η διάκριση χωρά πολύ νερό και κρασί στον καθένα. Το πώς το αναμειγνύει ο καθένας, είναι προσωπική επιλογή. Όταν μιλάμε για τους ανθρώπους της εκκλησίας, χρειάζεται πολύ περισσότερη διάκριση και προσοχή».

Αναφορικά με το πώς ο ίδιος είδε το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια απάντησε: «Στο κομμάτι που δύο άνθρωποι μοιράζονται μια τρυφερότητα, μια αγάπη και έναν έρωτα θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό και απάθεια. Δεν μας αφορά. Όλα τα υπόλοιπα έχουν πολύ κουβέντα. Σκεφτείτε να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε από εμάς, να σε κυνηγούν χιλιάδες άνθρωποι και να σε δείχνουν γιατί αγαπάς έναν άνθρωπο. Στέκομαι στην αγάπη, την τρυφερότητα και τη συντροφικότητα».Και πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί μετά να εξελιχθεί, δηλαδή ο τρόπος αυτός του έρωτα οποιουδήποτε, μπορεί να εξελιχθεί είτε ετερόφυλοι είτε ομοφυλόφιλοι με διάφορους τρόπους. Εμείς δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση, θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα και να παίρνουμε ίσως θέση διαφορετική σε αυτό το οποίο ξεφεύγει είτε γιατί γίνεται πολύ επιθετικό και ακραίο είτε γιατί γίνεται πολύ προσβλητικό γύρω από τα κοινά ήθη και τις αξίες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν εκείνη που ήμουν στο ΣΚΑΪ»

HerNews ka

Σωτήρης Τσαφούλιας για Τέμπη: «Αν οι εκπομπές αφιέρωναν το 1/10 σε όσα δεν γίνονται σωστά και όχι στα reality, κάτι θα είχε φτιάξει»

Her News

Έμιλυ Κολιανδρή: Ο έρωτας με τον Χρήστο Λούλη ήταν τα «Πέτρινα Χρόνια»

Her News b