HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέτρος Νάζος για Ιωάννα Τούνη: «Με βρίζει έτσι ενώ έχει επωφεληθεί όλα αυτά τα χρόνια»

Την έντονη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε ένα βίντεο του Mykonos Live TV, στο οποίο καταγράφεται η ίδια μέσα στη βίλα της στο κοσμοπολίτικο νησί την ώρα που φωτογραφιζόταν με μαγιό για την εταιρία της.

Το πρωί της Τρίτης 5/6 ο ιδιοκτήτης του Mykonos Live TV, Πέτρος Νάζος, μίλησε ζωντανά στο Happy Day εκφράζοντας τη δημόσια «συγγνώμη» του στην Ιωάννα Τούνη.

«Πριν κάποια χρόνια όταν η Ιωάννα Τούνη δεν ήταν ακόμα γνωστή είχε έρθει στο νησί και την είχαμε φωτογραφήσει γιατί τότε είχαμε μια ενότητα με τα καλύτερα μαγιό της σεζόν. Όταν ανέβασα το βίντεο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο σε μισή μέρα. Τότε λοιπόν την είχα πλησιάσει και την είχα ρωτήσει αν θα ήθελε να γράψω το όνομά της και μου είχε πει ότι δεν είναι γνωστή. Εκείνη την εποχή ήθελαν πολλά άτομα να μου δώσουν λεφτά, μόνο και μόνο για να μπουν στο κανάλι μου. Ακόμα και σήμερα είναι το μοναδικό κανάλι που έχει τέτοια πρόσωπα, παγκοσμίως γνωστά», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Νάζος. Και πρόσθεσε: «Με την Ιωάννα Τούνη έχουμε κάνει άπειρα βίντεο και συνεντεύξεις και καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει επωφεληθεί από αυτό το πράγμα. Το φάουλ που έκανα εχθές και είπα να βάλουν ένα Α για ακατάλληλο, το είπα χαριτολογώντας. Την Ιωάννα την έχω αποθεώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ένας καλός μου φίλος τη βρήκε στα Ματογιάννια και το συζήτησε μαζί της. Είχε δίκιο και ζητάω συγγνώμη για το σχόλιό μου. Δεν είμαι ένας δημοσιογράφος που θα βάλει μεγάλους τίτλους ή θα κράξει. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει τηλεφωνικά. Το να με βρίζει έτσι ενώ έχει επωφεληθεί όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω». 

Η έντονη ενόχληση της Ιωάννας Τούνη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4/6 η influencer εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για το συγκεκριμένο βίντεο καθώς όπως είπε έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή της, αλλά και για τους σχολιασμούς του δημοσιογράφου.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση.Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν. Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε», είπε οργισμένη η Ιωάννα Τούνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έκανα φωτογράφιση ως Μέγας Αλέξανδρος έτσι για να τη “σπάσω” σε μερικούς»

Her News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντά στον Θοδωρή Αθερίδη- «Δεν περίμενε ότι θα βγούμε και στο δικό μας χώρο»

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον μου, είναι πολύ νωρίς»

Her News b