HerNews.gr
BRIDE NEWS

Photobooth ή Mirrorbooth; Τι να επιλέξετε

Δύο μεγάλες αλήθειες ισχύουν για κάθε γάμο. Ότι το ζευγάρι θέλει να προσφέρει το καλύτερο στους καλεσμένους του, ώστε να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Και ότι αυτή η διασκέδαση δεν είναι πάντα τόσο δεδομένη. Και αυτό επειδή οι καλεσμένοι σε έναν γάμο αποτελούνται από ένα ετερόκλητο πλήθος με ξεχωριστές επιθυμίες, οπότε απαιτείται αρκετή προσπάθεια, για να βρουν όλοι το κέφι που θα κάνει αξέχαστη τη μέρα.

Τα καλά νέα είναι ότι με τις κατάλληλες προσθήκες μπορείτε να απογειώσετε τη διάθεση και όλοι να περάσουν τέλεια! Εκτός από έναν έμπειρο DJ για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, θα χρειαστείτε και το κάτι παραπάνω που θα τραβήξει την προσοχή των καλεσμένων.
Το PhotoBooth και το Mirror Booth είναι δύο επιλογές που κάνουν ακριβώς αυτό. Ενθουσιάζουν όλες τις ηλικίες με την πρωτοτυπία τους και δημιουργούν ευχάριστες αναμνήσεις που θα θυμούνται όλοι με νοσταλγία. Ποιο να διαλέξετε, όμως, από τα δύο;
Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθενός και τι θα ταιριάξει στον δικό σας γάμο.

Το PhotoBooth λειτουργεί με μια κάμερα, η οποία βγάζει φωτογραφίες τους καλεσμένους που ποζάρουν στον φακό κρατώντας διάφορα αξεσουάρ. Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται επιτόπου και έτσι ο κάθε καλεσμένος έχει αμέσως ένα ενθύμιο από τον γάμο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει πότε θα του στείλετε τις επίσημες φωτογραφίες.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του εγχειρήματος παίζει η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ που θα δημιουργήσουν μια αστεία ατμόσφαιρα για χαλαρές και πρωτότυπες φωτογραφίες. Τα πιο συνηθισμένα PhotoBooth props είναι τα μεγάλα γυαλιά, μουστάκια και χείλη αλλά και πινακίδες με διάφορες φράσεις. Ανάλογα με το θέμα του γάμου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία photobooth props που θα ταιριάξουν σε αυτόν.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο 

Νεότερα Άρθρα

24 Βασιλικά δαχτυλίδια αρραβώνων που έμειναν στην ιστορία

Her News

10 YEARS BFW ATHENS & BRIDAL EXPO: O αέρας της Μόδας του Παρισιού θα φυσήξει στο Ζάππειο το Δεκέμβριο

Her News

Γάμος και Βάφτιση μαζί – Τι νυφικό να διαλέξω;

Her News