HerNews.gr
Ελλάδα

Πήλιο: Από σφαίρα στην πλάτη που της προκάλεσε διαμπερές τραύμα εκτιμάται ότι κατέληξε η Γερμανίδα τουρίστρια

αστυνομια

H γυναίκα που είχε νοικιάσει σπίτι στο Νότιο Πήλιο και έκανε διακοπές, πριν από περίπου 11 ημέρες βρέθηκε νεκρή σε παραλία της περιοχής και ο θάνατός της αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

 

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου λόγω φόρτου εργασίας, εξετάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί σφαίρα -μικρού διαμετρήματος – στην πλάτη, προκαλώντας της ένα διαμπερές τραύμα.

Η είδηση προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας, που αναζητά το όπλο και τον δράστη, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία ή για ατύχημα.

Η 58χρονη ήταν πέντε ώρες νεκρή, πριν εντοπιστεί η σωρός της από τον σύζυγό της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελία

Her News b

Mad Clip: Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις – Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα

georgegsp

Στάνλεϊ Τζόνσον: «Έχει έρθει ο καιρός να υπάρξει μία συμφωνία προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα τα Γλυπτά»

HerNews ka