Η πίτσα καρμπονάρα είναι μια εκπληκτική επιλογή για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα! Αυτό το φαγητό αντιπροσωπεύει μια πλούσια ιστορία που ξεκίνησε ως πιάτο για τους απλούς ανθρώπους, χρησιμοποιώντας αυγά, τυρί και μπέικον, ότι ήταν διαθέσιμο τότε.
Πίτσα καρμπονάρα: Δοκιμάσαμε την πιο νόστιμη συνταγή!
Η σύγχρονη εκδοχή αυτής της πίτσας συνήθως περιλαμβάνει κρόκους αυγού, μπέικον, παρμεζάνα και λίγη μοτσαρέλα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακά γεύματα ή βραδινά με φίλους. Αυτή η πίτσα, με τη μοναδική και αξέχαστη γεύση της, θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα και μπορείτε πλέον να την ετοιμάζετε εύκολα στο σπίτι, απολαμβάνοντας την οποιαδήποτε στιγμή!
Υλικά
300 γρ.αλεύρι 0
150ml νερό
3 γρ. μαγιά μπύρας
5 γρ. αλάτι
50 γρ. μπέικον
3 αυγά
2 κομμάτια μοτσαρέλα
Παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι