HerNews.gr
Beauty

Πώς να αφαιρέσετε το self tan: Οδηγίες και συμβουλές

Το self tan αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές χρώμα στο δέρμα σας, χωρίς την έκθεση στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ωστόσο, μπορεί να έρθει η στιγμή που θα θελήσετε να αφαιρέσετε το self tan για διάφορους λόγους: αν έχει ξεθωριάσει ανομοιόμορφα, αν επιθυμείτε να αλλάξετε το χρώμα σας ή απλά για να ξεκινήσετε από την αρχή. Ακολουθούν μερικές αποτελεσματικές μέθοδοι και συμβουλές για να αφαιρέσετε το self tan.

1. Χρήση απολεπιστικών προϊόντων

Η απολέπιση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αφαίρεση του self tan. Χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό σώματος που περιέχει κόκκους ή οξέα, όπως το γλυκολικό ή το σαλικυλικό οξύ. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ντους. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές την εβδομάδα για να αφαιρέσετε σταδιακά το χρώμα.2. Χρήση λευκαντικών προϊόντων

Τα προϊόντα που περιέχουν λευκαντικά συστατικά, όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου ή το λεμόνι, μπορούν να βοηθήσουν στην αφαίρεση του self tan. Ανακατέψτε χυμό λεμονιού με ζάχαρη και τρίψτε απαλά το δέρμα σας. Προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο αν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή ανοιχτές πληγές.

 3. Λούσιμο με ζεστό νερό και ατμό

Το ζεστό νερό και ο ατμός μπορούν να βοηθήσουν να ανοίξουν οι πόροι και να μαλακώσει το δέρμα, διευκολύνοντας την απολέπιση του self tan. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή ντους και στη συνέχεια τρίψτε το δέρμα σας με ένα γάντι απολέπισης ή μια πετσέτα.

 4. Χρήση ειδικών αφαιρετικών προϊόντων Self Tan

Υπάρχουν στην αγορά ειδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για την αφαίρεση του self tan. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν συνήθως ενυδατικά και απολεπιστικά συστατικά που βοηθούν στη σταδιακή αφαίρεση του χρώματος χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος για καλύτερα αποτελέσματα.5. Διατήρηση της ενυδάτωσης

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι πολύ σημαντική κατά τη διαδικασία αφαίρεσης του self tan. Χρησιμοποιήστε ενυδατικές κρέμες ή λάδια σώματος για να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό και να βοηθήσετε στην ομαλή αφαίρεση του χρώματος.

Συμβουλές
– Να είστε υπομονετικοί: Η αφαίρεση του self tan μπορεί να απαιτεί χρόνο και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές.
– Αποφύγετε το υπερβολικό τρίψιμο: Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς ή μικροτραυματισμούς στο δέρμα σας.
– Προστατέψτε το δέρμα σας: Χρησιμοποιήστε αντηλιακό και αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφαίρεσης.

Ακολουθώντας αυτές τις μεθόδους και συμβουλές, μπορείτε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια το self tan από το δέρμα σας, επαναφέροντας το φυσικό σας χρώμα.

Καρότα: Εάν τα συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας θα μαυρίσουμε πιο γρήγορα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Extreme Copper: Η νέα παραλλαγή του honey red της άνοιξης

HerNewskl

Η Πάμελα Άντερσον για την απόφαση να πάει χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού – «Είναι ελευθερία»

HerNews ka

Rihanna: Γίνεται το επίσημο πρόσωπο του Dior J’Adore

HerNews ka