HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να δώσετε στυλ στην αποθήκη σπιτιού σας για να φαίνεται πιο luxury

Για τους περισσότερους από εμάς, η αποθήκευση εμπίπτει στην κατηγορία «ανάγκη» και όχι στην κατηγορία «θέλω» όταν πρόκειται για τα σπίτια μας. Δεν θεωρείται συχνά ως κομψή ή ιδιαίτερα δημιουργική, αλλά μάλλον κάτι που πρέπει να στριμώξουμε στα σχέδιά μας για λόγους λειτουργικότητας. Ως αποτέλεσμα, πολύ συχνά γίνεται εκ των υστέρων σκέψη, κάτι που ανασκευάζουμε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι η μοντέρνα, μινιμαλιστική αισθητική μας δεν λειτουργεί πάντα στον πραγματικό κόσμο. Όταν συμβεί αυτό, διακινδυνεύουμε η αποθήκη μας να φαίνεται αδέξια, φθηνή και περιορισμένη.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι κατά παραγγελία για να φαίνεται premium και μοντέρνα. Υπάρχουν πολλές κομψές ιδέες αποθήκευσης που πρέπει να ανακαλύψετε.

1. Ενσωματώστε η «κρύψτε» την αποθήκη σαςμια κρυφή πόρτα καμουφλαρισμένη σε έναν τοίχοΜπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τον αποθηκευτικό χώρο σας να φαίνεται ακριβός είναι τόσο απλός όσο να μην τον βλέπετε καθόλου. Τα κρυμμένα συρτάρια ή ντουλάπια μπορούν να κρατήσουν τα απαραίτητα κοντά στο σπίτι διατηρώντας παράλληλα μια κομψή εμφάνιση. 

2. Δώστε χρώμα για μια όμορφη εμφάνισηλιλά σαλόνιΤο τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι η αποθήκη του σπιτιού σας να προεξέχει άθελά σας στον χώρο σας ή να διακόψει τη ροή ενός δωματίου. Αλλά το να έχετε κάτι ενσωματωμένο δομικά δεν είναι πάντα επιλογή. Εκεί μπαίνει το χρώμα, προσφέροντας έναν απλό και οικονομικό τρόπο για να κάνετε την αποθήκη σας να φαίνεται ακριβή. 

3. Βρείτε έπιπλα που μετατρέπονται σε λύσεις αποθήκευσηςένα στούντιο διαμέρισμα με διαχωριστικό δωματίουΥπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές λύσεις αποθήκευσης εκεί έξω, από ράφια και ντουλάπια, μέχρι έπιπλα που καλύπτουν σε μέρη όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, όσο πιο δημιουργικοί γίνεστε με τις λύσεις αποθήκευσης, τόσο πιο ακριβό και προσαρμοσμένο τείνει να φαίνεται. Για παράδειγμα, τα κομψά διαχωριστικά δωματίων μπορούν επίσης να ενσωματώσουν έξυπνα στοιχεία αποθήκευσης. 

4. Αποκτήστε το σωστό ύψος και αναλογίαράφια σαλονιού και αποθήκηΠολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πώς κάτι τόσο απλό όσο το μέγεθος και οι αναλογίες του αποθηκευτικού χώρου σας μπορεί να επηρεάσει το πόσο ακριβό φαίνεται. Οι λύσεις που ταιριάζουν άψογα σε έναν χώρο θα φαίνονται προσαρμοσμένες και κατά παραγγελία, και ως εκ τούτου, πιο ακριβές. Κάτι που είναι πολύ μεγάλο για χώρο ή αφήνει άβολα κενά γύρω από τις άκρες θα φαίνεται αδέξιο και φθηνό. 

Το κλειδί για να κάνετε την αποθήκευση του σπιτιού σας να φαίνεται πιο ακριβή είναι να την κάνετε να ενσωματώνεται απρόσκοπτα στους εσωτερικούς σας χώρους, είτε πρόκειται για την πραγματική δομή του δωματίου, τις χρωματικές επιλογές, τα υπάρχοντα έπιπλα ή απλά την ίδια αισθητική.

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε σε ένα μικρό σαλόνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να καθαρίσετε τον καταψύκτη σας: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

HerNews ka

Έχει το σπίτι σας καλό feng shui;

Her News

Γκαζόν: 4 βήματα που πρέπει να κάνετε τον Φεβρουάριο για να είναι έτοιμο την άνοιξη

HerNews ka