HerNews.gr
Μόδα

Πως να φορέσεις μαύρο φέτος το καλοκαίρι ανάλογα με το στυλ σου

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας καλούν να αφήσουμε μακριά τα σκούρα χρώματα της ντουλάπας μας για μερικούς μήνες για να παραδοθούμε στις πιο φωτεινές χρωματικές παλέτες. Το καλοκαίρι επιβάλλει να φοράμε κίτρινο, κόκκινο ή πορτοκαλί, σε χρωματικές παλέτες που ίσως τολμάμε να φορέσουμε μόνο στις διακοπές.

Ουδέτερα όπως το μπεζ ή το λευκό είναι επίσης πάντα εκεί, ναι, αλλά όσοι από εμάς είμαστε ένθερμοι υπερασπιστές του μαύρου χρώματος θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες τις δυνατότητές του, και αυτή την εποχή του χρόνου. Γιατί, πράγματι, μπορείς να φορέσεις αυτό το βασικό χρώμα αυτή τη στιγμή ως ένα από τα πιο κομψά στις εμφανίσεις σου.

Το κλειδί βρίσκεται στην επιλογή υφασμάτων και υφών που προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες και το street style είναι για άλλη μια φορά η καλύτερη αναφορά για να το προσαρμόσετε σε κάθε στυλ. Εδώ συλλέξαμε αρκετές ιδέες.

Boho lookΚαθώς στη hippie chic αισθητική δεν επρόκειτο να είναι όλα πολύχρωμα prints, το μαύρο χρώμα μπορεί να γίνει μια ακαταμάχητη επιλογή για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να είναι ένα μακρύ βαμβακερό φόρεμα με βολάν ή κάποια πλισέ. Σε αυτή την περίπτωση, ένα σετ τοπ και φούστα φέρνει μια φρέσκια πινελιά στο look. 

Η κλασική εμφάνιση

Για τις λάτρεις του κλασικού στυλ, το μαύρο χρώμα είναι ένα ασφαλές και διαχρονικό στοίχημα. Επιλέξτε ένα μαύρο λινό φόρεμα ή μια μαύρη πλισέ φούστα συνδυασμένη με ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκληρώστε το look με δερμάτινα σανδάλια και μια διακριτική τσάντα ώμου. Τα κομμάτια αυτά θα σας κρατήσουν δροσερές και κομψές, ακόμη και στις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Μοντέρνο Στυλ

Αν το στυλ σας είναι πιο μοντέρνο και τολμηρό, μπορείτε να παίξετε με διαφορετικές υφές και κοψίματα. Ένα μαύρο crop top συνδυασμένο με μια ψηλόμεση μαύρη φούστα ή ένα μαύρο παντελόνι με σκισίματα μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Προσθέστε αξεσουάρ με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες για μια πινελιά λάμψης και ολοκληρώστε το σύνολο με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

Αθλητικό Στυλ
Αν προτιμάτε το αθλητικό στυλ, το μαύρο μπορεί να σας συνοδεύσει και στις αθλητικές σας δραστηριότητες. Ένα μαύρο αθλητικό σετ, όπως κολάν και μπουστάκι, είναι άνετο και πρακτικό για τις καλοκαιρινές σας προπονήσεις. Συνδυάστε το με αθλητικά παπούτσια σε φωτεινά χρώματα για ένα πιο δροσερό και ζωηρό αποτέλεσμα.

Rock Στυλ

Οι φίλες του rock στυλ μπορούν να επιλέξουν μαύρα τζιν σορτς και ένα μαύρο μπλουζάκι με στάμπα. Προσθέστε μια ζώνη με τρουκς και ολοκληρώστε το look με δερμάτινα μποτάκια ή μαύρα sneakers. Ένα statement κολιέ ή βραχιόλι θα προσθέσει την απαραίτητη δόση έντασης στο σύνολο σας.

Το μαύρο χρώμα, αν και απρόβλεπτο για το καλοκαίρι, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ και να απογειώσει την εμφάνισή σας. Επιλέξτε τα κατάλληλα κομμάτια και αξεσουάρ, και απολαύστε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρει.

Η τάση στα κοσμήματα που θα «σαρώσει» αυτό το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο iconic γυαλιά ηλίου στην ιστορία της μόδας

Her News

Kim Kardashian: Φοράει Balenciaga και Adidas εν μέσω αντιδράσεων με τον Kanye West

HerNews ka

Kylie Jenner: Κάνει βουτιά στη θάλασσα με εξώπλατο φόρεμα

HerNews ka