HerNews.gr
Μόδα

Πως να φορέσετε το μακρύ μαύρο φόρεμα αυτό το καλοκαίρι

Απαραίτητο βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα μας, το μαύρο φόρεμα προορίζεται να γίνει μάξι για αυτό το καλοκαίρι. Ξεκινώντας από την Coco Chanel στα τέλη της δεκαετίας του 1920, το μαύρο φόρεμα απέκτησε μήκος και επανεφευρέθηκε με τα χρόνια.

Πρόσφατα που είδαμε στο Jacquemus fashion show, αυτό το κομμάτι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους για την καλοκαιρινή σεζόν. Ιδανικό για μια κλασική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί εύκολα να διακοσμηθεί με μερικά αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά βράδια. Διαφανές, ντραπέ, μάξι… Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να φορέσετε το μακρύ μαύρο φόρεμα για το καλοκαίρι του 2024.

Το κλασικό μακρύ μαύρο φόρεμα
Το μακρύ μαύρο φόρεμα στην έκθεση Versace άνοιξη 2024

Ένα σίγουρο βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας και ιδανικό για ηλιόλουστες μέρες, το μακρύ μαύρο φόρεμα έχει κλασικό, εκλεπτυσμένο κόψιμο. Στο Versace , αναδεικνύει τη σιλουέτα με απλότητα και κομψότητα.

Το μακρύ διάφανο μαύρο φόρεμα
Givenchy άνοιξη 2024

Η αξέχαστη τάση φέτος, η διαφάνεια εμφανίζεται στο μαύρο μάξι φόρεμα. Ο Matthew M. Williams σχεδίασε μια διάφανη εκδοχή με λαιμόκοψη διακοσμημένη με πέρλες για το σόου του Givenchy άνοιξη-καλοκαίρι 2024. Ένα τέλειο φόρεμα για να υιοθετήσει την αμφιλεγόμενη τάση παραμένοντας κομψό.

Το μακρύ μαύρο ντραπέ φόρεμα
Jacquemus άνοιξη 2024

Μια τάση από την αρχαία Ελλάδα, το ντραπέ φέρνει μια νέα διάσταση, για μια κομψή και άνετη καλοκαιρινή εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του «Les Sculptures» , ο Simon Porte Jacquemus του έδωσε μια δραματική εμφάνιση με δυσανάλογους ώμους.

Με κοψίματα 
Valentino άνοιξη 2024

Μίνι ή μάξι για τους πιο τολμηρούς, το cut-out φέρνει διάσταση και κομψότητα στο κλασικό μαύρο. Στο Valentino , το cut-out ανακάλυψε εκ νέου την κλασική καλοκαιρινή εμφάνιση, με γραφικά κοψίματα που αποκαλύπτουν διακριτικά την επιδερμίδα.

Με βαθιά λαιμόκοψη
Balmain άνοιξη 2024

Τολμηρό, με βαθιά λαιμόκοψη θα είναι η πιο σέξι εναλλακτική στη διάφανη τάση. Κατά τη διάρκεια του σόου Balmain άνοιξη-καλοκαίρι 2024, ο Olivier Rousteing απλώς το διόρθωσε με χρυσές λεπτομέρειες και πράσινες γόβες.

Με ιδιαίτερες λεπτομέρειες 
Blumarine άνοιξη 2024

Φοριέται ήδη από τη Zendaya ή την Bella Hadid , το μακρύ μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από κόσμημα είναι τέλειο για τα καλοκαιρινά βράδια. Αυτές οι αστραφτερές λεπτομέρειες ενισχύουν τη δομή του, όπως στο Blumarine , όπου χρυσές πεταλούδες κοσμούσαν τους ώμους του μοντέλου.

Ξεχάστε το τζιν σορτς, αυτά είναι που θα σαρώσουν αυτό το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το φόρεμα που φόρεσε στο “comeback” της σχεδιάστηκε στην Ουκρανία-Τι μήνυμα ήθελε να περάσει

HerNews ka

Tank Top: Πώς θα το φορέσετε τους ανοιξιάτικους μήνες;

HerNewskl

4 τρόποι να φορέσεις σορτς αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τις επιδείξεις μόδας

HerNews ka