HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πως να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας πιο…ζεστή

Να σηκώσει το χέρι όποιος παρακολουθεί υπερβολικά “Πώς να φτιάξετε ένα δωμάτιο σεξ” στο Netflix. Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι οκτώ επεισοδίων στο οποίο η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων πολυτελείας Μέλανι Ρόουζ μεταμορφώνει τα σπίτια μιας ποικιλίας πολύχρωμων – και σέξι- χαρακτήρων από μονόχρωμους, ψυχρούς χώρους σε αισθησιακά, σέξι κρησφύγετα, έτοιμα να τα εξερευνήσουν.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται “δωμάτιο σεξ” συνήθως το φαντάζονται σκοτεινό, με πολλά εξαρτήματα, λουράκια και sex toys αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Αρχικά είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η κρεβατοκάμαρά σας είναι ένας χαλαρωτικός χώρος όπου αισθάνεστε άνετα και χωρίς άγχος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν ακατάστατο χώρο όταν προσπαθείς να ξεχάσεις την καθημερινότητα και να νιώσεις οικειότητα με τον σύντροφό σου.

Ο φωτισμός είναι επίσης σημαντικός. Υπάρχουν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί τρόποι για να πειραματιστείτε με το φως τα μακριά κηροπήγια, οι χαμηλοί λαμπτήρες ή ακόμα και οι προβολείς γαλαξιών είναι υπέροχοι.

Η αλλαγή του κρεβατιού σας είναι ένας άλλος σίγουρος τρόπος για να σας φτιάξει τη διάθεση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το μετάξι, γι’ αυτό σκεφτείτε να κάνετε ένα πραγματικά αξιοπρεπές σετ για ειδικές περιστάσεις.Οι πολυτελείς υφές από ψεύτικη γούνα, τα μετάξια και τα σατέν είναι όλες εξαιρετικές επιλογές αν νιώθεις ρομαντικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ένας οργασμός είναι λίγος… πολύ λίγος…

Her News b

Το σεξ είναι σημαντικό για έναν ευτυχισμένο γάμο

Her News

Είσαι εθισμένος στο σεξ; Ποια είναι τα “συμπτώματα”

Her News b