HerNews.gr
Social News

Πως να πάρω Followers στο TikTok

Και ποιος δεν θέλει να πάρει Followers στο TikTok. Για να ξεκινήσουμε λοιπόν με καποια βασικά βήματα. 

Καταρχάς το TikTok πρέπει να γνωρίζει ότι τα βίντεό σου είναι ποιοτικά και οτι μπορούν να τα βλέπουν οι άνθρωποι ευχάριστα. Όταν γυρίζεις τα βίντεό σου σε σκοτεινό δωμάτιο, η εφαρμογή δυσκολεύεται να καταλάβει τι είδους είναι τα βίντεό σου. Επομένως είναι πολύ σημαντικό ένα ring light γιακαλό φωτεισμό και άρα καλύτερη ποιότητα.

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιείς δημοφιλή τραγούδια . Το TikTok προωθεί βίντεο με τάσεις. Η εφαρμογή κυβερνά τη μουσική βιομηχανία. Απλώς ρίξε μια ματιά στις λίστες των 100 κορυφαίων τραγουδιών της εβδομάδας. Πολλά από τα κορυφαία τραγούδια είναι αυτά που είναι εξαιρετικά δημοφιλή στο TikTok.

Επίσης βάλε τα δημοφιλή hashtag. Εκτός από τη συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες, το TikTok συνεργάζεται συχνά με επωνυμίες και οι καμπάνιες αυτές είναι πάντα με ένα hashtag και έναν ήχο.

Είναι σημαντικό να μην διαγράφεις ποτέ βίντεο από τον λογαριασμό σου στο TikTok.Κάποια βίντεο που δημοσιεύεις ίσως δεν έχουν προβολές. Μερικά αποτυγχάνουν εντελώς.αλλά κάποιες φορές μπορεί ένα βίντεο να πάει viral μετά απο λίγο καιρό.

Extra tip: Στο τέλος της ημέρας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς το TikTok για διασκέδαση και φυσικά να μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτό σου.

Νεότερα Άρθρα

Δάφνη Νεοφύτου: Η blogger με το ρεαλιστικό πρόσωπο

Her News

Ιωάννα Μαλέσκου: “Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια βρεγμένη σανίδα”

HerNewskl

Χάλι Μπέρι: Το επικριτικό σχόλιο για τη γυμνή φωτογραφία της και η απάντησή της

Her News