HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Power Of Love: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – Πότε κάνει πρεμιέρα το reality της…αγάπης

Ναι είναι γεγονός. Πέντε χρόνια μετά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT και του Γιώργου Σκρομπόλα, επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Power Of Love.

Το reality της αγάπης, παραγωγής της Αcun Medya, το οποίο είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και είχε επιτύχει και υψηλές τηλεθεάσεις, ετοιμάζει το come back του και μάλιστα, αρκετά νωρίτερα από όσο θα περιμέναμε.

Ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό το προσεχές διάστημα, έτσι η «τρίτη» σεζόν, δηλαδή η καλοκαιρινή, θα βρει το κανάλι του Φαλήρου με φρέσκο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ήδη, από το ερχόμενο Σάββατο μπαίνει στην αρένα το My Man Can με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Το συγκεκριμένο project θα παραμείνει στον αέρα σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.Reunion για τους πρώην παίκτες του Power of Love | fthis.grΣύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Power Of Love θα πάρει τη σκυτάλη από το Survivor στην καθημερινή prime time ζώνη του ΣΚΑΪ. Έτσι, η πρεμιέρα του αναμένεται περί τα τέλη Ιουνίου. Μάλιστα, άμεσα πρόκειται να βγει στον αέρα και το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Όσον αφορά στον παρουσιαστή του Power Of Love, αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: zappit.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες”

HerNewskl

Η Καλομοίρα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

HerNews ka

Αγγελική Νικολούλη: Οργή για τα σεξουαλικά εγκλήματα – «Αλλάξτε το νόμο επιτέλους»

Her News b