HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Αρνήθηκε γενναιόδωρη πρόταση του βασιλιά Καρόλου αυξάνοντας τις φήμες για χάσμα μεταξύ τους

Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, ο πρίγκιπας Χάρι, φέρεται να αρνήθηκε την προσφορά του Βασιλιά Κάρολου για βασιλική κατοικία κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά την προσφορά διαμονής, ο Χάρι επέλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο, σύμφωνα με πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος δεν έχει πλέον επίσημη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που εγκατέλειψε το Frogmore Cottage πέρυσι, επισκέφτηκε τη χώρα για να τιμήσει τη δέκατη επέτειο των Αγώνων Invictus. Ο βασιλιάς Κάρολος, κατανοώντας τις υλικοτεχνικές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Χάρι , επέκτεινε την προσφορά μιας βασιλικής κατοικίας για να τον διευκολύνει να δει τον πατέρα του, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 3 χιλίομετρα μακριά από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, όπου ο Χάρι μίλησε στο κοινό, ο Δούκας και ο Βασιλιάς δεν συναντήθηκαν. Πηγές κοντά στον Χάρι επιμένουν ότι είχε ζητήσει να δει τον πατέρα του πολύ πριν από την επίσκεψη και η συνάντηση έγινε.

Πηγές λένε ότι ο Χάρι δεν ζήτησε να συναντήσει τον πατέρα του

Οι φίλοι του Βασιλιά Καρόλου , από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν ότι ο Χάρι ούτε ζήτησε να δει τον πατέρα του ούτε τον προσκάλεσε να παραστεί στη λειτουργία στον Άγιο Παύλο την περασμένη Τρίτη. Υπογραμμίζουν το πολυάσχολο πρόγραμμα του Βασιλιά , το οποίο περιελάμβανε τη συμμετοχή σε ένα πάρτι στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, την εβδομαδιαία ακρόαση με τον Πρωθυπουργό Rishi Sunak και την ανάληψη στρατιωτικής δέσμευσης στο Wiltshire.

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό», είπε ένας φίλος του βασιλιά Καρόλου. 

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να αρνηθεί την προσφορά μιας βασιλικής κατοικίας έχει πυροδοτήσει εικασίες για την κατάσταση της σχέσης του με τον πατέρα του. Καθώς ο Χάρι συνεχίζει να πλοηγείται στη νέα του ζωή μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα, οι αλληλεπιδράσεις του με τη βασιλική οικογένεια εξετάζονται στενά από τα μέσα ενημέρωσης και τους βασιλικούς παρατηρητές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Οριστικό τέλος στην συνεργασία του με την Adidas- Τι συνέβη

HerNews ka

Ραφαέλ Ναδάλ: Κυκλοφορεί νέα συλλογή αρωμάτων με την γυναίκα του

HerNews ka

Dua Lipa: Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύντροφό της Callum Turner

HerNews ka