HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Η απελπισμένη κίνηση του να σώσει τη σχέση με τον βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει υπομείνει μια πολύ περίπλοκη και δραματική κατάσταση τα τελευταία χρόνια και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στο επίκεντρο.

Ο μικρότερος αδερφός έχει αποξενωθεί κάπως από την οικογένεια πρόσφατα καθώς παραιτήθηκε από όλα τα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.Επιστρέφει για περιστασιακές εκδηλώσεις, όπως οι Αγώνες Invictus και στη συνέχεια φεύγει ξανά, με συνεχείς διαφωνίες σχετικά με το επίπεδο προστασίας ασφαλείας που πρέπει να λάβει δεδομένου ότι δεν είναι πια ενεργό εργαζόμενο βασιλικό μέλος.

Αποκαλύφθηκε από το Radar Online ότι το 2021, ο Χάρι κανόνισε συνάντηση μεταξύ του ίδιου, του αδελφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πλέον βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ήταν μια μυστική συνάντηση και ο στόχος ήταν να διερευνηθεί πώς θα έπρεπε να προχωρήσει η οικογένεια μεταξύ τους και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ένα μήνα αφότου ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν κάνει την αμφιλεγόμενη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία προκάλεσε “θύελλα” στην οικογένεια.

Όταν ταξίδευε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, ο Χάρι εντόπισε την ευκαιρία να συναντηθεί με ορισμένα μέλη της οικογένειας και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Τα απομνημονεύματά του Spare εξηγούν πόσο νευρικός ήταν στη συνάντηση και το «απειλητικό» βλέμμα που είχαν στα πρόσωπά τους ο Ουίλιαμ και ο Κάρολος.

Η νευρική συνάντηση

Ο χαιρετισμός του πρίγκιπα Χάρι προς τα μέλη της οικογένειάς του, αποκαλώντας τους στοργικά «Γουίλι» και «Πα», αντιμετώπισε ψυχρή απάντηση, με τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο να τον προσφωνούν με το επίσημο όνομά του, «Χάρολντ».

Στο βιβλίο του, ο δούκας έγραψε: «Σηκώθηκα από τον ξύλινο πάγκο, έκανα ένα πρόχειρο βήμα προς το μέρος τους, έδωσα ένα αδύναμο χαμόγελο. Δεν μου ανταπέδωσαν το χαμόγελο. Τώρα η καρδιά μου άρχισε πραγματικά να χτυπάει στο στήθος μου. Βαθιές ανάσες είπα, πέρα από τον φόβο, ένιωθα ένα είδος υπερ-συνειδητοποίησης, που είχα βιώσει σε άλλες βασικές στιγμές της ζωής μου».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βραβεία BAFTA 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Ισραήλ ο Έλληνας πρωθυπουργός – Συνάντησε συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς

HerNews ka

Αποκλειστικό: Η Σοφία Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών (Φωτογραφίες)

HerNewskl