HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε πως γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της κόρης τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν τους εορτασμούς της κόρης τους πριν από τα γενέθλια γιορτάζοντας στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, με στενούς φίλους και την οικογένειά τους την Κυριακή, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Τον περασμένο μήνα, η Μέγκαν Μαρκλ, έδωσε μια σπάνια εικόνα για την προσωπικότητα του δευτερότοκου παιδιού τους.Η Μέγκαν Μαρκλ και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Η 42χρονη, είπε στους μαθητές της Ακαδημίας Lightway στη Νιγηρία ότι ο χορός ήταν το “αγαπημένο μάθημα” της Λίλιμπετ λόγω “όλων των πηδημάτων”.

Ενώ έδωσε μια ομιλία στο σχολείο για την ψυχική υγεία, η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκε μια πρόσφατη συνομιλία που είχε με την κόρη της.

«Πριν από μερικές εβδομάδες, με κοίταξε και μπορούσε να δει την αντανάκλαση της στα μάτια μου», θυμάται. «Και είπε “Μαμά, με βλέπω μέσα σου”».Η Μέγκαν Μαρκλ, ο Πρίγκιπας Χάρι, η Λίλιμπετ και ο Άρτσι.Η Μαρκλ εξέφρασε πόσο της έλειπαν τα παιδιά της κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι για την προώθηση της ψυχικής υγείας των στρατιωτών στη Νιγηρία.

«Σήμερα είναι η Ημέρα της Μητέρας [στην Αμερική]», είπε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Κυβερνητικό Μέγαρο του Λάγος στις 12 Μαΐου.

«Αν και φυσικά μας λείπουν τα παιδιά μας, μου λείπουν τα μωρά μου, νιώθω πολύ σωστό να βρίσκομαι στην πατρίδα και στην οικογένεια».

Ο Χάρι και η Μέγκαν – που παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018 –  υποδέχθηκαν τον Άρτσι  και τη Λίλιμπετ τον Μάιο του 2019 και τον Ιούνιο του 2021, αντίστοιχα.

Η τετραμελής οικογένεια κατοικεί επί του παρόντος στο Μοντεσίτο σε μια εξαιρετικά ιδιωτική έπαυλη 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι εντάσεις είναι υψηλές μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την βασιλική οικογένεια από τότε που  παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020.

Η σχέση τους διαλύθηκε ακόμη περισσότερο μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του Χάρι, ” Spare ” και της σειράς του ζευγαριού στο Netflix, “Harry & Meghan”.

Πέρυσι, η βασιλική οικογένεια αγνόησε δημοσίως τα 2α γενέθλια της Λίλιμπετ αφού αναγνώρισε την ιδιαίτερη ημέρα της στα socials της τον προηγούμενο χρόνο.

Μια βασιλική πηγή υποστήριξε εκείνη την εποχή ότι ο πατέρας του Χάρι, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο οποίος αυτή τη στιγμή δίνει μάχη με τον καρκίνο, και η βασίλισσα Καμίλα “σνομπάρουν” την εγγονή τους στο διαδίκτυο επειδή «δεν σηματοδοτούν τα γενέθλια των μη εργαζομένων μελών».

Πρίγκιπας Χάρι: Η απελπισμένη κίνηση του να σώσει τη σχέση με τον βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Την “τρόλαραν” επειδή έμαθε να κρατάει μια ομπρέλα μόνη της

HerNews ka

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η κοινή τους βόλτα με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού

HerNews ka

Kylie Jenner: Ισχυρίζεται ότι δεν επεξεργάζεται πλέον έντονα τις φωτογραφίες της στο Instagram – «Πέρασα από αυτό το στάδιο»

HerNews ka