HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

Μετά από εβδομάδες τεταμένων εικασιών, επιβεβαιώνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα είναι μαζί του

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην τελετή στέψης στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου», λέει ένας εκπρόσωπος του παλατιού στο Page Six.

«Η Δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet»

Αυτή θα είναι η πρώτη επανένωση του Χάρι με μέλη της βασιλικής οικογένειας από μετά την κυκλοφορία των υπερπαραγωγικών απομνημονευμάτων του, «Spare» τον Ιανουάριο.

Όπως αποκάλυψε η Page Six, η απόφαση ελήφθη αφού ο Χάρι έστειλε μια λίστα με ερωτήσεις στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, συμπεριλαμβανομένου του πού θα καθόταν και ποια ασφάλεια θα του παρείχε.

Η τεταμένη σχέση του Χάρι και της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια

Ο Χάρι έκανε μια σειρά από καταδικαστικούς ισχυρισμούς για τον πατέρα του, τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και την κουνιάδα του, Κέιτ Μίντλετον, στο βιβλίο του.

Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν ότι ο Κάρολος ήταν απόμακρος γονέας και αποκάλυψε μια υποτιθέμενη σωματική διαμάχη με τον Γουίλιαμ , καθώς και τον ισχυρισμό ότι ήταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ που τον έπεισαν να φορέσει τη διαβόητη πλέον στολή του ναζιστικού πάρτι.

Ο Χάρι, ο οποίος εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή με τη Μαρκλ για μια νέα ζωή στην Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 2020, είπε ότι περίμενε συγγνώμη από την οικογένειά του.

Αν και πιστεύεται ότι ο Χάρι δεν μίλησε με τον πατέρα και τον αδερφό του, έχει ήδη γίνει σαφές ότι δεν θα του επιτραπεί να σταθεί στο μπαλκόνι του παλατιού δίπλα στον βασιλιά και τη βασίλισσα Καμίλα επειδή δεν είναι πλέον εργαζόμενος βασιλιάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

O Ντάνιελ Ράντκλιφ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Αυστραλία: Συγκλονίζει το βίντεο από την διάσωση της 4χρονης Κλίο Σμιθ – «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά και τον μπαμπά σου»

Her News

Εύα Καϊλή: Συναντήθηκε με την κόρη της στις γυναικείες φυλακές Χάρεν

Her News