HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Θέλει να μετατρέψει τη Μέγκαν Μαρκλ σε σούπερ σταρ του Χόλιγουντ

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να θέλει να δει τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ , να επιστρέφει στην υποκριτική και να γίνει σταρ του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με μια πηγή, ο Χάρι εργάζεται ενεργά για να συμβεί αυτό, καθώς πιστεύει ότι η Μέγκαν έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην Α-λίστα στη βιομηχανία του θεάματος.

Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την έκτη επέτειο του γάμου του με ένα δείπνο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου μαζί τους βρέθηκαν φίλοι από τη βιομηχανία του θεάματος. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τις συνεχείς προσπάθειες του Χάρι να συνδέσει τη Μέγκαν με προσωπικότητες με επιρροή στο Χόλιγουντ. 

Πηγή αποκάλυψε: «Είναι γνωστό στον κύκλο του Χάρι και της Μέγκαν ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην υποκριτική. Νομίζει ότι είναι κρίμα που δεν είναι σούπερ σταρ όπως η Τζένιφερ Άνιστον και η Τζούλια Ρόμπερτς και κάνει ό,τι μπορεί». Αυτό υποδηλώνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει επενδύσει βαθιά στο να δει την καριέρα της Μέγκαν Μαρκλ να ανθίζει στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Ωστόσο, η πηγή σημείωσε επίσης ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό για την επιστροφή της στην υποκριτική. «Είναι όλα λίγο περίεργα για τη Δούκισσα του Σάσεξ. Αφού παντρεύτηκε τον Χάρι, πάντα οραματιζόταν τη ζωή της να είναι πιο αριστοκρατική από το να ασχολείται με αυτό το καθημερινό χάος του Χόλιγουντ».

Αυτή η εικόνα παρέχει μια ματιά στην προοπτική της Μέγκαν Μαρκλ και υποδηλώνει ότι μπορεί να έχει διαφορετικές φιλοδοξίες για το μέλλον της.

Η Μέγκαν προτιμά την «αριστοκρατική» ζωή

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης μια προηγούμενη περίπτωση όπου ο Χάρι εθεάθη να δικτυώνεται για λογαριασμό της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Βασιλιά των Λιονταριών στο Λονδίνο το 2020. Στην εκδήλωση, ο Χάρι μίλησε με τον μεγιστάνα της Disney, Μπομπ Ίγκερ, σχετικά με το ενδιαφέρον της Μέγκαν για τη δουλειά της φωνής, υποδεικνύοντας την προληπτική προσέγγισή του υπερασπίζοντας την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος.

Αυτή η ιστορία ρίχνει φως σε μια πτυχή της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν που μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή στο κοινό. Καταδεικνύει τη φιλοδοξία του Χάρι για την καριέρα της Μέγκαν και τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκει ενεργά ευκαιρίες για εκείνη στο Χόλιγουντ.

Υπογραμμίζει επίσης πιθανές διαφορές στα οράματά τους για το μέλλον, με τη Μέγκαν να κλίνει πιθανώς προς έναν πιο αριστοκρατικό τρόπο ζωής. Η δυναμική μεταξύ των φιλοδοξιών τους και του τρόπου με τον οποίο βαδίζουν στα αντίστοιχα μονοπάτια τους είναι μια ενδιαφέρουσα πτυχή της σχέσης τους.

Πρίγκιπας Χάρι: Η δήλωση «ορόσημο» για τη Μέγκαν Μάρκλ εξαφανίστηκε από τον βασιλικό ιστότοπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλιφόρνια: Βρέθηκε αγνοούμενος πεζοπόρος μετά από 10 ημέρες – Πως κατάφερε να επιβιώσει

HerNews ka

Kanye West: Ισχυρίζεται ότι έχει αυτισμό μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε το 2002

HerNews ka

Τέλος το Whatsapp για εκατομμύρια κινητά σε όλο τον κόσμο από το Σαββατοκύριακο

HerNews ka