HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Λούις: Επανήλθε «δυναμικά» και έγινε για ακόμη μια φορά viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρίγκιπας Λούις «έκλεψε» για άλλη μια φορά την παράσταση στο Trooping the Color.

Ο 6χρονος πρίγκιπας εμφανίστηκε με την οικογένειά του στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο στις 15 Ιουνίου και γρήγορα κέρδισε ξανά όλα τα βλέμματα του Διαδικτύου παρακολουθώντας την παρέλαση.

Σε ένα αστείο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter), ο πρίγκιπας Λούις εθεάθη να χορεύει με τη μουσική του συγκροτήματος. Αν και οι κινήσεις του έμοιαζαν να προκαλούν γέλιο από τη μαμά του Κέιτ Μίντλετον , η μεγαλύτερη αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, φαινόταν λιγότερο από εντυπωσιασμένη! Η 9χρονη πριγκίπισσα φάνηκε να λέει στον Λούις να «σταματήσει» καθώς αντάλλασσε κουβέντες μαζί του.

Σε μια άλλη χαριτωμένη στιγμή, ο πρίγκιπας Λούις έπαιζε με ένα κορδόνι κουρτίνας καθώς καθόταν και συνομιλούσε με την πριγκίπισσα Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Λούις εθεάθη σε ένα άλλο κλιπ που κοινοποιήθηκε στα social media να χασμουριέται στο μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της τελετής. Παρόμοιο χασμουρητό συνέβη στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου 2023. 

Ο 6χρονος, βρέθηκε σε μια άμαξα με την πριγκίπισσα Κέιτ και τα αδέρφια του πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ για την πομπή στο Λονδίνο. Χτίστηκε το 1881 και αγοράστηκε για τη στέψη του Βασιλιά Γεωργίου Ε’ το 1911, η άμαξα έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές βασιλικές εκδηλώσεις και έφερε ακόμη και βασιλικές νύφες στους γάμους τους, όπως η πριγκίπισσα Άννα το 1973, η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1981 και η Σάρα Φέργκιουσον το 1986.

@extra_tv Prince Louis the legend. ☺️😏 He stole the show (as always) at Trooping the Colour 2024! #princelouis #princewilliam #katemiddleton #royal #royals #royalfamily #britishroyalfamily #troopingthecolour #kingcharles ♬ Royal palace nobility, gorgeous orchestra – M.S.Music

Ο πρίγκιπας Λούις και η πριγκίπισσα Κέιτ κάθισαν δίπλα-δίπλα μπροστά, ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθισαν απέναντί ​​τους για το ταξίδι από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μέχρι την Παρέλαση των Φρουρών των Ιπποειδών.

Η κοινή σελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ δημοσίευσε ένα Reel στο Instagram για την άφιξή τους στην τελετή στις 15 Ιουνίου καθώς κατευθύνονταν στην άμαξα για την παρέλαση.

«Όλα έτοιμα για την παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά!» έγραψε η ομάδα τους στη λεζάντα.

Στο κλιπ, ο πρίγκιπας Λούις κουνούσε το χέρι καθώς περίμενε με την πριγκίπισσα Κέιτ και τα αδέρφια του να καθίσουν στην άμαξα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτανικός: Η Kate Winslet & O Leonardo DiCaprio αποκάλυψαν ότι ουρούσαν σε δεξαμενή νερού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

HerNews ka

Ποια ζώα θα είναι τα πρώτα που θα ζήσουν στη Σελήνη και τον Άρη;

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: «Στα μαχαίρια» με τον πατέρα και τον αδερφό της Αντζελίνα Τζολί

HerNews ka