HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έχει γενέθλια και… «πετάει» από τη χαρά του

Η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασε δημόσια τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ με μια νέα παιχνιδιάρικη φωτογραφία.

Την Παρασκευή, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της να πηδά στον αέρα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην παραλία με τα τρία παιδιά τους.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φορούσε ένα φούτερ και ροζ σορτσάκι στο γλυκό στιγμιότυπο καθώς κρατιόταν χέρι χέρι με την πριγκίπισσα Σάρλοτ, και τον πρίγκιπα Λούις.Ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας LouisΟ πρίγκιπας Τζορτζ, βρισκόταν την άκρη της αλυσίδας, κρατώντας τον μικρότερο αδερφό του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα από την Κέιτ Μίντλετον στο Νόρφολκ της Αγγλίας, όπως επιβεβαίωσε στο People το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ! Cx», έγραψε η Κέιτ Μίντλετον στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας πως η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ίδια.Ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας LouisΤα μέλη της οικογένειάς της ήταν όλα χαμογελαστά στην φωτογραφία, με τα ρούχα τους να διαφέρουν αισθητά από την παρόμοια φωτογραφία που μοιράστηκε την Ημέρα του Πατέρα το Σαββατοκύριακο.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε επίσης στην παραλία καθώς ο Ουίλιαμ και τα παιδιά του στέκονταν με τα χέρια το ένα γύρω από το άλλο, με την πλάτη στην κάμερα.

«Σε αγαπάμε, μπαμπά. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα 💕 G, C & L», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν μια δύσκολη χρονιά, καθώς η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Εκείνη την εποχή, αποχώρησε από τα δημόσια καθήκοντά της – κάτι που οδήγησε σε αχαλίνωτες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την απουσία της.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τους αγώνες της για την υγεία της τον Μάρτιο και εξήγησε τον λόγο που καθυστέρησε να το ανακοινώσει.

«Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα  στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι καλά», είπε.

Η Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το Σάββατο για το Trooping the Color — και η έξοδος της άσκησε «άσχημες ενοχλήσεις» , είπε στο Entertainment Tonight η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl δύο ημέρες αργότερα.

«Η πριγκίπισσα έχει αυτό το είδος κύκνου πάνω της», σημείωσε τη Δευτέρα. «Γλιστράει κάπως στην επιφάνεια, αλλά κάτω από το νερό, νομίζω ότι συχνά κωπηλατεί αρκετά μανιωδώς».

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τη θεραπεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φεστιβάλ Καννών: Χρυσός Φοίνικας στον Χάρισον Φορντ για το σύνολο της καριέρας του

Her News b

Britney Spears: Ξέσπασε δημόσια σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες

HerNewskl

Κουέντιν Ταραντίνο: Απ’ τη μεγάλη οθόνη στο χαρτί – Έγραψε βιβλίο για τις αγαπημένες του ταινίες

Her News b