HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Άννα: Νοσηλεύεται μετά από ατύχημα – Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού

Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου Γ’, πριγκίπισσα Άννα νοσηλεύεται στο Μπρίστολ μετά από τραύματα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η 73χρονη να χρειάζεται ιατρική βοήθεια, αν και δεν είναι γνωστή η αιτία του τραυματισμού.

Η πριγκίπισσα Άννα είναι η μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του Πρίγκιπα Φίλιππου , οι οποίοι είναι και οι δύο στην ιστορία ως ο μακροβιότερος ηγεμόνας και ο μεγαλύτερος βασιλικός σύζυγος στη βρετανική ιστορία, και γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1950 στο Clarence House στο Λονδίνο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι η πριγκίπισσα Άννα, η οποία είναι 17η στη σειρά για τον θρόνο, βρίσκεται υπό προληπτική παρακολούθηση.

«Η Πριγκίπισσα υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση μετά από ένα περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το απόγευμα», ανέφερε μια δήλωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ. «Η Βασιλική Υψηλότητά της παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ, ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση και αναμένεται να κάνει πλήρη και ταχεία ανάρρωση».

«Ο Βασιλιάς κρατείται στενά ενημερωμένος και μαζί με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια στέλνει την πιο γλυκιά του αγάπη και τις ευχές του στην Πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».

Η πριγκίπισσα Άννα εκτός μάχης

Πιστεύεται ότι το περιστατικό αφορούσε ένα άλογο στο σπίτι που διέμενε από το 1976, αφού προφανώς χτυπήθηκε από το ζώο ενώ περπατούσε στην ιδιοκτησία της.

Η αιτία δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου είπαν ότι “σχετίζεται” με την πρόσκρουση ενός αλόγου. Ως αποτέλεσμα, θα αποσυρθεί από οποιεσδήποτε δεσμεύσεις για τη διάρκεια της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας μιας ιαπωνικής κρατικής επίσκεψης.

«Με τη συμβουλή των γιατρών, οι υποχρεώσεις της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας για την επόμενη εβδομάδα θα αναβληθούν», πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος του Παλατιού. «Η Βασιλική Υψηλότητά της ζητά συγγνώμη σε όποιον μπορεί να ενοχληθεί ή να απογοητευτεί ως αποτέλεσμα».

«Η Κρατική Επίσκεψη της Ιαπωνίας θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί, αν και δυστυχώς η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα δεν θα μπορέσει να παραστεί στο Κρατικό συμπόσιο αύριο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος» αποκαλύπτει βασιλικός ρεπόρτερ

Her News

Kanye West: Ο οίκος Balenciaga διέκοψε τις σχέσεις του με τον ραπερ λόγω αντισημιτικών δηλώσεων

HerNews ka

Επιτήδειος απέσπασε χρήματα από ηλικιωμένη παριστάνοντας τον Johnny Depp!

HerNews ka