HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο αδερφός της Τσαρλς Σπένσερ χωρίζει με τη σύζυγό του μετά από 13 χρόνια

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ανακοίνωσε ότι αυτός και η σύζυγός του, Κάρεν Γκόρντον, χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου.

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό», είπε ο Τσαρλς Σπένσερ στην Daily Mail Σάββατο.

«Θέλω απλώς να αφοσιωθώ σε όλα τα παιδιά μου και στα εγγόνια μου και εύχομαι στην Κάρεν κάθε ευτυχία στο μέλλον».

Τον Απρίλιο, το ζευγάρι φέρεται να ανακοίνωσε το χωρισμό τους στο προσωπικό στο κτήμα Althorp όπου είναι θαμμένη η Νταϊάνα, η οποία πέθανε σε τροχαίο τον Αύγουστο του 1997.

Το πρώην ζευγάρι, συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα ραντεβού στα τυφλά σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες το 2010. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2011 στο κτήμα Althorp.

Οι πρώην μοιράζονται μια 12χρονη κόρη που ονομάζεται Σαρλότ Νταϊάνα, της οποίας το παρατσούκλι αποτίει φόρο τιμής στην εκλιπούσα μεγαλύτερη αδερφή του κόμη.

Ο Σπένσερ έχει επίσης τέσσερα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την πρώτη του σύζυγο, Βικτόρια Λόκγουντ και δύο παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, Κάρολαιν Φρόιντ.

Η Κάρεν έχει επίσης δύο κόρες, από τον προηγούμενο γάμο της με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Μαρκ Γκόρντον.

Η Daily Mail υποστήριξε ότι η σχέση του Σπένσερ και της Κάρεν διαλύθηκε καθώς έγραφε τα απομνημονεύματά του στα οποία αναφέρει λεπτομερώς «την απώλεια της παρθενίας του από μια σεξεργάτρια σε ηλικία 12 ετών» και την τραυματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως παιδί στο οικοτροφείο.

Ο Σπένσερ είπε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια γυναίκα βοηθό νοσοκόμα στο σχολείο, την οποία ανέφερε ως «μάστορα της χειραγώγησης», όταν ήταν 11 ετών.

«Το αποτέλεσμα αυτού που μου έκανε ήταν βαθύ και άμεσο, ξυπνώντας μέσα μου βασικές επιθυμίες που δεν είχαν θέση σε έναν τόσο νέο», έγραψε.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι τα πέντε χρόνια συγγραφής των επερχόμενων απομνημονευμάτων του, «A Very Private School», τον επηρέασαν πολύ και τον ώθησαν να αναζητήσει θεραπεία τραύματος σε ειδική δομή πέρυσι.

Σε μια συνέντευξη τον Μάρτιο στο People, ο Σπένσερ μίλησε για το πόσο «υποστηρικτική» ήταν η Κάρεν σε όλη τη διάρκεια του θεραπευτικού του ταξιδιού καθώς θυμόταν τις τραυματικές λεπτομέρειες της παιδικής του ηλικίας.

«Νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να έχει έναν σύζυγο που περνούσε ουσιαστικά τεσσεράμισι χρόνια της πιο βαθιάς θεραπείας με πολύ δύσκολους τόνους. Και υποστήριξε την ιδέα να το κάνω», είπε.

«Νομίζω ότι πάντα ήλπιζε ότι θα έβγαινα πιο ευτυχισμένος και υγιής και αυτό φαίνεται να ισχύει πάρα πολύ. Λοιπόν, είμαι ευγνώμων που την έχω δίπλα μου όσο περνούσα αυτό, αυτό που τώρα συνειδητοποιώ ότι ήταν μια ουσιαστική διαδικασία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόνο με τεστ Covid η είσοδος των ταξιδιωτών από την Κίνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Her News

Αμάντα Γουόκερ: Παντρεύτηκε τον βιαστή της, έκαναν παιδί και τελικά τον οδήγησε στη φυλακή

Her News

Michael Jackson: Ο ανιψιός του θα τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική του ταινία

HerNews ka