HerNews.gr
Beauty

Ψάχνεις ιδέες για μανικιούρ; Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις για το καλοκαίρι του 2024

Τώρα που το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την ομορφιά του ζεστού καιρού. Στην κορυφή της ατζέντας; Σχέδια μανικιούρ για να δημιουργήσετε μια ηλιόλουστη διάθεση και να χαρίσετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Είναι μια εποχή που μπορούμε να διασκεδάσουμε και να εκφραστούμε. Έτσι, είτε θέλετε να κάνετε τα νύχια σας ένα εντελώς νέο χρώμα, να φωτίσετε τις άκρες σας με λίγο chrome ή να βάλετε μια μοντέρνα, πολύχρωμη πινελιά στο κλασικό γαλλικό, υπάρχει κάτι για όλους.

Champagne Chromesummer 2024 nail trendsΜπορεί να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε glazed donut μανικιούρ, αλλά υπάρχει ήδη μια ανατροπή του καλοκαιριού του 2024 σε αυτό το κλασικό της Hailey Bieber. Τα νύχια με champagne chrome είναι ο πιο πρόσφατος τρόπος για να φορέσετε αυτό το δημοφιλές στυλ, ιδανικό για καθαρή αισθητική με πρόσθετη, λεμπερή πινελιά. 

Διαφανές γαλλικόΈνα κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι βασικό, ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά αυτό το καλοκαίρι θα εισαγάγει μια ημιδιαφανή περιστροφή σε αυτό το διαχρονικό σχέδιο. Εάν τα νύχια σας είναι στην πιο κοντή εκδοχή τους, μπορείτε να επιτύχετε παρόμοιο αποτέλεσμα: απλώς ζητήστε από τον τεχνικό σας εξαιρετικά λεπτές άκρες σε χρώμα που είναι μόνο μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τη βάση σας. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση μιας φυσικής άκρης και θα δείχνει εξίσου κομψό.

ΓαλάζιαΤα γαλάζια νύχια θα είναι παντού αυτή τη σεζόν. Επέλεξε ένα εξαιρετικά απαλό μπλε baby και αν δεν έχεις συνηθίσει να φοράς ένα statement χρώμα στα νύχια σου, δοκίμασέ το πρώτα στα πόδια σου ως εξάσκηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειώσει με ένα γυαλιστερό top coat για να αξιοποιήσετε πραγματικά στο έπακρο την απόχρωση.

Πράσινο all the wayΑν δεν σας αρέσει το ζωηρό, καταπράσινο, δοκιμάστε πιο ανοιχτόχρωμη μέντα ή ζωηρό λάιμ. Αν συνήθως κάνετε σκούρες αποχρώσεις όλο το χρόνο, σκεφτείτε να ανταλλάξετε το μαύρο με ένα πλούσιο πράσινο του δάσους. Το πράσινο είναι επίσης ένα υπέροχο χρώμα αν θέλετε να συντονίζετε τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας. Τα ταιριαστά μανικιούρ και πεντικιούρ επιστρέφουν με την αναβίωση των σταθερών μονόχρωμων χρωμάτων. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε συμπληρωματικές αποχρώσεις του πράσινου στα χέρια και τα πόδια σας;

Crystal CoutureΞεκινήστε με κρυστάλλους διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων και ολοκληρώστε με ένα επιπλέον γυαλιστερό στρώμα από διαφανές βερνίκι για μια τελευταία πινελιά εκθαμβωτικής λάμψης.

Ροζ και πορτοκαλίτάσεις στα νύχια καλοκαίρι 2024Όχι απαραιτήτως ένας προφανής συνδυασμός χρωμάτων, αλλά το ροζ και το πορτοκαλί μαζί τυχαίνει να είναι από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα νύχια αυτό το καλοκαίρι. Δοκιμάστε να κάνετε ένα σχέδιο ombre και συνδυάστε με ένα σούπερ γυαλιστερό top coat για να αναδείξετε τα χρώματα και να τα κάνετε να φαίνονται όσο πιο ζωντανά γίνεται.

Οι πιο «δροσερές» ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε κοντά νύχια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rosemary Oil: Το θαυματουργό συστατικό για τα μαλλιά μας!

HerNewskl

Σωτήρια tips για κατεστραμμένα μαλλιά

Her News

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρετινόλη και νιασιναμίδη μαζί;

HerNews ka