HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

“Ραγίζει” καρδιές η Άννα Φλωρινιώτη: «Έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου»

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 14/6 στην εκπομπή «Το Πρωινό», για τις δυσκολότερες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν από ένα χρόνο «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της και πριν από 6 μήνες ο αδερφός της.

«Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη. Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου. Ήθελα μόνο τους φίλους μου που είχα από παιδάκι κι αυτούς είχα βέβαια και τους έχω πάντα. Δεν ήθελα σύντροφο.Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και νιώθω και την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω στήριγμα, γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ. Αρχίζω να έχω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να με στηρίζει έστω ψυχολογικά», εξομολογήθηκε η Άννα Φλωρινιώτη και πρόσθεσε:

«Φοράω το κόκκινο κραγιόν που άρεσε στον μπαμπά μου. Βέβαια, δεν του άρεσαν τα μαύρα. Βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου τον μπαμπά και τον αδελφό μου».

«Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Άννα Φλωρινιώτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλλη Κοκκίνου: Η προσωπική ζωή, η στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει και ο Διονύσης Σχοινάς

Her News

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Είχα αγάπη για την εκκλησία αλλά απέχθεια για τους παππάδες»

HerNews ka

Πασχάλης Τσαρούχας: «Άνθρωποι με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη»

HerNews ka