Το να βγεί κανεις ραντεβού, έχει από μόνο του ένα άγχος ανυπομονησίας. Βέβαια, κάποιοι μπορεί να στρεσάρονται σε υπερθετικό βαθμό, κάτι που δεν θέλουμε να συμβαίνει είναι η αλήθεια.
Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες για να πάνε όλα καλά στο ραντεβού;
Μείνετε μακριά από το άγχος..
Πολλές φορές τυχαίνει να θέλουμε να ακυρώσουμε ένα ραντεβού, λόγω άγχους. Ναι, μπορεί να αισθανθούμε περιέργα λίγο πριν βγούμε, να αγχωθούμε για το τι πρόκειται να συμβεί, και τελικά να το ακυρώσουμε. Όταν σας πιάνει αυτό το “άγχος” πάρτε μια βαθιά ανάσα, σκεφτείτε το πόσο πολύ θέλετε να βρεθείτε με αυτό το άτομο, και προχωρήστε..
Η αίσθηση της ασφάλειας είναι το παν..
Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα ή ασφαλής, για τον οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να φύγετε ευγενικά. Εάν πάλι έχετε επιλέξει κάποιο ραντεβού στα τυφλά μέσω κάποιας εφαρμογής καλό είναι να έχετε ενημερώσει κάποιον φίλο σας για το πού θα βρίσκεστε.
Σημασία έχει ο δικός σας ρυθμός..
Μην παρασύρεστε από τα κοινωνικά στερεότυπα σχετικά με τα ραντεβού και τις σχέσεις. Να έχετε τον δικό σας ρυθμό για να αισθάνεστε άνετα και οικεία.Για να ρυθμίσετε τον δικό σας ρυθμό, μην έχετε το άγχος για την άμεση εύρεση του τέλειου ατόμου για εσάς. Επομένως, αντί να επιταχύνετε τη διαδικασία και να βρείτε κάποιον που δεν ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας, αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε κάποιον που θα σας καλύπτει πραγματικά.
Να είστε θετικοί..
Το καταλαβαίνουμε, δεν μπορείτε να είστε θετικοί όλη την ώρα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για ραντεβού, δοκιμάστε να αποφύγετε τυχόν αρνητικότητα. Αν πάτε σε κάποιο ραντεβού σκεπτόμενοι ότι όλα θα πάνε στραβά, τότε μάλλον… θα πάνε.