HerNews.gr
Rainbow

Rebel Wilson: Αποκαλύπτει τον ιδιαίτερο λόγο που δεν έχει γνωρίσει τους γονείς της αρραβωνιαστικιάς της

Η Rebel Wilson και η αρραβωνιαστικιά της Ramona Agruma είναι αρραβωνιασμένες για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά η ηθοποιός δεν έχει ακόμη γνωρίσει τα πεθερικά της. 

Σε μια συνέντευξη βίντεο στο Today.com που κοινοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Ιουνίου, η Rebel Wilson αποκάλυψε ότι οι πολιτισμικές διαφορές παίζουν ρόλο στο γιατί αυτή και η μητέρα και ο πατέρας της Agruma δεν έχουν συναντηθεί από κοντά — παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι αποκάλυψε δημόσια την σχέση τους τον Ιούνιο του 2022. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

«Η Ramona γεννήθηκε στη Λετονία και δεν είναι τόσο φιλική προς την LGBTQ+ όσο άλλες χώρες», είπε η Wilson για την ευρωπαϊκή ανατροφή της συντρόφου της.

«Απλώς πιστεύω ότι μερικοί άνθρωποι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο – και κάποιοι δεν θα το βρουν ποτέ, και αυτό είναι εντάξει, και αυτή είναι η απόφασή τους», πρόσθεσε. «Υπάρχουν ακόμη μέρη του κόσμου που δεν είναι τόσο αποδεκτά».  

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο για την επερχόμενη συνάντησή τους καθώς το ζευγάρι σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Ευρώπη σε λίγες μόνο εβδομάδες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα τους γνωρίσω γιατί ξέρω ότι είναι πολύ έξυπνοι. Η μητέρα της Ramona είναι γιατρός», είπε η Rebel Wilson συζητώντας τους γονείς της συντρόφου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η αρραβωνιαστικιά της είναι ιδρυτής και σχεδιάστρια της Lemon Ve Limon , μιας εταιρείας βιώσιμων ρούχων με έδρα το Λος Άντζελες.

Η Wilson πρόσθεσε ότι η 19 μηνών κόρη της και της Agruma, Royce Lillian , η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2022, έκανε τη συνάντησή τους πιο διαχειρίσιμη. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού φίλου και ανακοίνωσαν δημόσια τη σχέση τους πριν να είναι έτοιμες, αφού η Wilson έλαβε είδηση ​​ότι η είδηση θα κυκλοφορούσε από έναν Αυστραλό ρεπόρτερ.

«Μερικοί άνθρωποι στην οικογένειά της δεν το γνώριζαν καλά και το έμαθαν μέσω του Τύπου», είπε η Wilson στο Today.com. «Αισθάνομαι πραγματικά τυχερή γιατί από την πλευρά μου δεν είχα κυριολεκτικά ούτε μια αρνητική αντίδραση».

Rebel Wilson: Ισχυρίζεται ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργιο με ναρκωτικά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει σεξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου»

HerNews ka

Κάνε ότι κοιμάσαι: Το παθιασμένο φιλί συμφιλίωσης του Μάκη και του Στάθη για το φινάλε της σειράς

HerNews ka

Πράσινο φως για τους πολιτικούς γάμους των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

HerNewskl