HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Γίνεται το επίσημο πρόσωπο του Dior J’Adore

Όπως σημειώνεται από το WWD,  η Rihanna θα αντικαταστήσει τη Charlize Theron ως το επίσημο πρόσωπο του αρώματος. Η Theron, η οποία συμμετείχε σε αμέτρητες καμπάνιες για το J’Adore τα τελευταία 20 χρόνια και έκανε μερικές πραγματικά εμβληματικές διαφημίσεις για το άρωμα, είναι πλέον η πρεσβευτής του στυλ και των κοσμημάτων του γαλλικού οίκου μόδας.

«Το να είσαι το νέο πρόσωπο του J’Adore είναι τιμή και αποστολή», δήλωσε η Rihanna σε μια δήλωση. «Αυτό το άρωμα που γνωρίζω και αγαπώ τόσο καιρό σημαίνει τόσα πολλά για τις γυναίκες. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να συμμετάσχω σε αυτήν την περιπέτεια και να συνεισφέρω σε αυτήν μέσω του κόσμου μου, της ιστορίας μου, των ριζών μου, καθώς και της δημιουργικότητάς μου και της δικής μου θηλυκότητας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Arabia (@voguearabia)

Ο οίκος Dior είναι ενθουσιασμένος που η Rihanna εντάσσεται στο δυναμικό του, φυσικά. «Το ασυνήθιστο ταλέντο, το θράσος και η σαγηνευτική ομορφιά αυτής της απόλυτης σταρ είναι η ιδανική ενσάρκωση της εκθαμβωτικής, ισχυρής θηλυκότητας του Dior που ξεπερνά τις γενιές», δήλωσε η Véronique Courtois, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Parfums Christian Dior. «Το χρυσό της όνειρο υπόσχεται να είναι μοναδικό, αντανακλώντας ένα άρωμα που είναι παρόν για τις γυναίκες και διατηρεί τη λάμψη του».

 

Ο Dior J’Adore έκανε το ντεμπούτο του το 1999 και δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Calice Becker. Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα που χτίζεται γύρω από νότες γιασεμιού, τριαντάφυλλου και υλάνγκ-υλάνγκ που στεγάζεται σε ένα εξίσου εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα δακρύου με ψηλό, αδύνατο λαιμό τυλιγμένο σε χρυσό. Το J’Adore ήταν μπεστ σέλερ για τον οίκο από την ίδρυσή του.

Η πρώτη καμπάνια της Rihanna για το Dior J’Adore θα αποκαλυφθεί την 1η Σεπτεμβρίου και θα γυριστεί από τον Steven Klein. 

Rihanna: Μας έδειξε για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ciara: Η αλλαγή στο κούρεμα της που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl

Jennifer Lopez: H νέα παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ για νύφες!

HerNewskl

Βερνίκι Νυχιών: Φυσικοί τρόποι για να το αφαιρέσεις

Her News b