HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών «Fenty Hair»

Το Fenty Hair είναι (σχεδόν) εδώ! Την Τρίτη, 4 Ιουνίου, η Rihanna μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί τα νέα ότι η αυτοκρατορία ομορφιάς της επεκτείνεται και στην περιποίηση των μαλλιών και έρχεται σύντομα.

Σε ένα βίντεο της καμπάνιας που παρουσιάζει διάφορους τύπους και υφές μαλλιών  η 36χρονη ιδρύτρια του Fenty Beauty δίνει στους θαυμαστές μια κλεφτή ματιά στη νέα σειρά προϊόντων της.

«Μια νέα οικογένεια προχωράει!», έγραψε στη λεζάντα η Rihanna. «Το @fentyhair έρχεται και ήρθε η ώρα να αποκτήσετε επιτέλους την εμπειρία μαλλιών που περιμένατε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η τραγουδίστρια συνέχισε εξηγώντας ότι το Fenty Hair θα επικεντρωθεί σε επανορθωτικές φόρμουλες που λειτουργούν για όλους τους τύπους μαλλιών.

«Ξέρεις πόσο σημασία έχει για μένα να αλλάζω τα μαλλιά μου», συνέχισε. «Είχα σχεδόν κάθε υφή, χρώμα, μήκος, από ύφανση μέχρι πλεξούδες και φυσικά – έτσι λανσάρω μια ευέλικτη σειρά προϊόντων για όχι μόνο κάθε επιθυμία μαλλιών, αλλά κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει και να επανορθώνει όλους τους τύπους μαλλιών , που είναι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε, ήρθε η ώρα να παίξουμε και να δυναμώσουμε με το στυλ».

Η τραγουδίστρια είχε τις υπέροχες στιγμές στα μαλλιά της κατά τη διάρκεια της καριέρας της και τους τελευταίους μήνες πειραματίζεται με διαφορετικές εμφανίσεις.

Στην καμπάνια της νέας ενυδατικής κρέμας HydraVizor Tinted Moisturizer της Fenty Beauty, η Rihanna έκανε ένα έντονο ξανθό μελί και όλοι μιλούσαν για αυτό!

Το χρώμα των μαλλιών της συντονιζόταν με το στράπλες απαλό κίτρινο φόρεμά της (για να μην αναφέρουμε το χαλί και το σκηνικό της εκδήλωσης).

Μέρες αργότερα, η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της σε ροζ μαλλιά ενώ συνόδευσε τον A$AP Rocky στο pop-up κατάστημα A$AP Rocky X Puma στο Μαϊάμι. Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση, η Rihanna φόρεσε ένα μαύρο σατέν φόρεμα με ασορτί κορσέ και με ένα μεγάλο διαμαντένιο κολιέ με το αρχικό “A”, μεγάλο ασημένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και ροζ παπούτσια τένις που ταίριαζαν με τα μαλλιά της.

Rihanna: Το μονόχρωμο look της θα σας κάνει να ερωτευτείτε τα Honey Hues

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Aποκάλυψε τα μυστικά της skincare ρουτίνας της!

HerNewskl

Έγκαυμα στα χείλη: Πώς θα το αντιμετωπίσετε άμεσα;

HerNewskl

Hair gems: Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα trends μαλλιών του TikTok

HerNewskl