HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Μας έδειξε για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

Αν χρειαζόσασταν ποτέ έμπνευση για χτένισμα ή χρώμα, προφανώς θα κοιτούσατε τη Rihanna. Έχει δοκιμάσει κάθε κούρεμα και χρώμα που υπάρχει και μερικές από τις καλύτερες εποχές της μακροχρόνιας καριέρας της τραγουδίστριας είναι αναγνωρίσιμες μόνο από τα μαλλιά της.

Το Fenty Hair ήταν το φυσικό επόμενο βήμα για το brand Fenty του μεγιστάνα ομορφιάς και για το πάρτι στο Λος Άντζελες, η Rihanna μας έδωσε μια σπάνια γεύση από τα φυσικά της μαλλιά.

Η αληθινή απόδειξη για μια μάρκα που ανήκει σε διασημότητες είναι να γνωρίζει κανείς ότι από όλα τα προϊόντα που κοσμούν τα ράφια των διασημοτήτων, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους. Αυτό είναι το συναίσθημα που εκπέμπει η Rihanna ανταλλάσσοντας τα μακριά χρυσά μαλλιά της με ένα κοντό pixie για να αναδείξει τις μπούκλες της, χάρη της Fenty Hair.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY HAIR (@fentyhair)

Η Rihanna έκανε το ντεμπούτο της στις bronde μπούκλες της λίγες μέρες πριν το event στη Νέα Υόρκη, με ένα χαριτωμένο ξανθό κούρεμα pixie στην καμπάνια Fenty Haircare.

Για την εκδήλωση ταίριαξε το κολιέ της με ρουμπίνι και διαμάντια με το μονόχρωμο μπορντό ντύσιμό της. Έβαλε ένα oversized δερμάτινο τζάκετ πάνω από ένα ασορτί φανελάκι με δερμάτινη φούστα και μπουφάν. Το μακιγιάζ της ταίριαξε και στη χρωματική παλέτα του μπορντό. Επέλεξε ένα γυαλιστερό κόκκινο-καφέ κραγιόν που ταίριαζε με τη χάλκινη σκιά ματιών της. Η επιδερμίδα της ήταν λαμπερή, με ένα ρουζ και μπρόνζερ να φώτιζε τα μάγουλά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY HAIR (@fentyhair)

Όπως τα περισσότερα προϊόντα Fenty, αν έχει τη σφραγίδα έγκρισης της Rihanna, θεωρήστε τα αξιόπιστα. Η συλλογή Fenty Hair κυκλοφορεί στις 13 Ιουνίου και πιστεύουμε ότι θα εξαντληθεί γρήγορα, γι’ αυτό δράστε γρήγορα.

Rihanna: Λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών «Fenty Hair»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vanessa Hudgens: Υιοθέτησε το beauty look που την κάνει να μοιάζει με τη Lady Gaga!

HerNewskl

Selena Gomez: Υιοθέτησε το πιο girly κίτρινο μανικιούρ

HerNewskl

Penélope Cruz: Μας πείθει να υιοθετήσουμε την τάση του winged eyelook

HerNewskl