HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η σύντροφος του αποκάλυψε ότι υπέστη επιπλοκή μετά τον τοκετό

Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι Τσεν, αποκάλυψε ότι υπέστη «επιπλοκές μετά τον τοκετό» αφού έφερε στον κόσμο την κόρη του ζευγαριού.

Η 45χρονη, η οποία γέννησε το κοριτσάκι Gia τον Απρίλιο, είπε στη συμπαρουσιάστρια του CBS This Morning, Gayle King, ότι η μητρότητα δεν ήταν και τόσο ομαλή.

Η Τσεν εξήγησε τις επιπλοκές που αντιμετώπισε από τότε που γέννησε στην πρώτη της συνέντευξη μετά το καλωσόρισμα του πρώτου τους παιδιού, η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή.

Ενώ ο Ντε Νίρο έμεινε σε μεγάλο βαθμό σιωπηλός κατά τον ερχομό της κόρης του, πρόσφατα αποκάλυψε ότι τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει ακόμη το κοριτσάκι του.Η φίλη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι Τσεν, αποκάλυψε ότι υπέστη «επιπλοκές μετά τον τοκετό» από τότε που γέννησε.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι επίσης πατέρας της Drena, του Raphael, των δίδυμων γιων Aaron και Julian, του  Elliot, και της Helen.

Ο Ντε Νίρο και η Τσεν υποδέχθηκαν την Τζία  στις 6 Απριλίου.

Ο ηθοποιός άφησε να ξεφύγει τον Μάιο ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά, όταν διόρθωσε  έναν δημοσιογράφο  που τον αποκάλεσε πατέρα έξι παιδιών, σημειώνοντας ότι «μόλις απέκτησε ένα μωρό».

Στη συνέχεια, ο King μοιράστηκε την  πρώτη φωτογραφία του μωρού τους  στο “CBS This Morning” τον Μάιο.

Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζία

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνάντησε τον εκπαιδευτή του τάι τσι στα γυρίσματα της ταινίας «The Intern» του 2015.

Ωστόσο, το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Αύγουστο του 2021, αφού εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα ταξίδι τους στη Γαλλία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μαλώνουν στο κόκκινο χαλί & αμέσως μετά ανταλλάσσουν φιλιά για να βγουν φωτογραφίες

HerNews ka

Meghan Markle: «Η σεξουαλικότητά σου, πολλές φορές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου»

HerNewskl

Rauw Alejandro: «Σπάει» τη σιωπή του για τον χωρισμό του με τη Rosalia

HerNews ka