HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπερτ Πάτινσον: Μιλά για πρώτη φορά για την κόρη του – «Νιώθω γέρος»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον μίλησε για την 3 μηνών κόρη του και της Σούκι Γουότερχαουζ για πρώτη φορά την Παρασκευή στην επίδειξη μόδας του Dior Menswear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Παρίσι.

«Η απόκτηση ενός μωρού με κάνει να νιώθω πολύ γέρος και πολύ νέος ταυτόχρονα», είπε ο ηθοποιός σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X , αποκαλώντας τη μικρή «τόσο χαριτωμένη».

Και συνέχισε, «Εκπλήσσομαι με το πόσο γρήγορα έρχεται η προσωπικότητά τους. Έτσι, ακόμη και στους τρεις μήνες, λέω: “Α, μπορώ να δω ποια είναι ήδη”».

Ο Πάτινσον και η Γουότερχαουζ, αποκάλυψαν διακριτικά τη γέννηση της κόρης τους όταν φωτογραφήθηκαν να σπρώχνουν ένα καρότσι στο Λος Άντζελες τον Μάρτιο.

Το ζευγάρι, που είναι γνωστό ότι κρατά κρυφή την ιδιωτική του ζωή, δεν επιβεβαίωσε επίσης ότι περίμεναν παιδί μέχρι που η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της με την φουσκωμένη της κοιλιά κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μεξικό τον Νοέμβριο του 2023.

Ενώ φορούσε ένα στενό ροζ φόρεμα, η Σούκι Γουότερχαουζ είπε χαριτολογώντας στο κοινό εκείνη την εποχή: «Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα αστραφτερό σήμερα, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί».

Εβδομάδες αργότερα, έδειξε την κοιλιά της κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου στη Νέα Υόρκη με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Τέιλορ Σουίφτ στην πρεμιέρα του “Poor Things”.

Suki WaterhouseΟ Πάτινσον και η Γουότερχαουζ, των οποίων το ειδύλλιο ξεκίνησε  στις αρχές του 2018, φέρεται να αρραβωνιάστηκαν, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Η τραγουδίστρια του “My Fun”, ωστόσο, τροφοδότησε τις φήμες αρραβώνων τον Δεκέμβριο, όταν εμφανίστηκε με ένα τεράστιο δαχτυλίδι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2024: Γιατί το φετινό «κόκκινο χαλί» είχε πράσινο χρώμα;

HerNews ka

Ben Affleck: “Έγινε η μαριονέτα της Jennifer Lopez”

HerNewskl

Σακίρα: Η … μαρμελάδα πρόδωσε την απιστία του Πικέ

HerNews ka