HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπερτ Πάτινσον – Σούκι Γουότερχαουζ: Παντρεύτηκαν κρυφά περιμένοντας τη γέννηση της κόρης τους

Η σχέση του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Σούκι Γουότερχαουζ προκάλεσε σάλο πέρυσι όταν αποκαλύφθηκε ότι θα γίνουν γονείς, ωστόσο, προέκυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία του έρωτά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του In Touch, ο Ρόμπερτ και η Σούκι παντρεύτηκαν ήδη, ήταν ένας μυστικός γάμος που έγινε πριν από λίγους μήνες και, σύμφωνα με την πηγή, ο Ρόμπερτ Πάτινσον είχε μια μεταμόρφωση της προσωπικότητάς του από τότε που έγινε ζευγάρι με την Γουότερχαουζ.

«Το αποκορύφωμα αυτής της μεταμόρφωσης ήταν ότι επιτέλους σοβαρεύτηκαν με το να κάνουν οικογένεια και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Επίσημη ανακοίνωση δημοσίων σχέσεων ή όχι, ο Ρομπ και η Σούκι είναι παντρεμένο ζευγάρι», αποκάλυψε η πηγή, η οποία πρόσθεσε ότι το ζευγάρι δεν πέρασε ούτε μια νύχτα χώρια από τότε που γεννήθηκε η κόρη τους τον Μάρτιο.

Η σχέση του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Σούκι Γουότερχαουζ

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Πάτινσον και η Γουότερχαουζ ξεκίνησαν τη σχέση τους κάποια στιγμή το 2018, σύμφωνα με φωτογραφίες τους να φιλιούνται στους δρόμους του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου του ίδιου έτους. Έκτοτε, και οι δύο Βρετανοί  ήταν μυστικοπαθείς σχετικά με αυτές τις φωτογραφίες, παρά την καριέρα υψηλού προφίλ τους.

Ο Πάτινσον έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με ρόλους στα franchises Twilight και Harry Potter, και εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο εξέχοντες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η Γουότερχαουζ είναι supermodel, ηθοποιός και μουσικός.

Η πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι Ρομπ και Σούκι δεν βιάζονται να μοιραστούν περισσότερα για τη ζωή τους στους θαυμαστές τους, θα το κάνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, και όσον αφορά τον γάμο, αποκάλυψε ότι ήταν μια ιδιωτική υπόθεση στις αρχές του 2024. 

«Οποιαδήποτε τελετή και αν είχαν ήταν απίστευτα μικρή και ιδιωτική, και έγινε νωρίτερα φέτος, απ’ όσο ξέρω. Για αυτούς, ως οικογένεια, όλα όσα σχετίζονται με τον γάμο είναι στον καθρέφτη», δήλωσε η πηγή σχετικά με την απόφασή τους να γίνουν στοργικοί γονείς.

Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της με τον Robert Pattinson

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Η Μέγκαν Μάρκλ τρομοκρατούσε τους ανθρώπους του παλατιού» – To νέο βιβλίο που βάζει φωτιά στις βασιλικές σχέσεις

Her News

Συγκλονίζει η Ζιζέλ: Αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να δώσει “τέλος” στη ζωή της

HerNews ka

Kim Kardashian: Αγόρασε το κολιέ από αμέθυστο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για 200 χιλιάδες δολάρια

HerNews ka