HerNews.gr
Διεθνή

Robert Pattinson: Περιμένει το πρώτο του παιδί με την Suki Waterhouse

Μετά από κάποιες εικασίες των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την πιθανότητα να έρθει σύντομα μωρό για τον Robert Pattinson και τη Suki Waterhouse , οι υποψίες αποδείχθηκαν αληθινές για το ζευγάρι, καθώς επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς. 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Corona Capital στην Πόλη του Μεξικού, η Waterhouse ανακοίνωσε κατά την παρουσίασή της την Κυριακή ότι στην πραγματικότητα είναι έγκυος δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά με ένα λαμπερό φόρεμα.

Η ανακοίνωση της Suki ότι είναι έγκυος

Πριν από το σετ της, η Suki Waterhouse είπε τα εξής για το ντύσιμό της γνωρίζοντας ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν πια τόσο διακριτική, κάνοντας χειρονομίες στην κοιλιά της, ενώ οι θαυμαστές την επευφημούσαν. 

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι σχεδόν αστραφτερό σήμερα για να προσπαθήσω να σας αποσπάσω την προσοχή από κάτι άλλο που είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί».

Η σχέση τους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Pattinson και η Waterhouse ξεκίνησαν τη σχέση τους κάποια στιγμή το 2018, με φωτογραφίες τους να φιλιούνται στους δρόμους του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου του ίδιου έτους. Έκτοτε, και οι δύο Βρετανοί κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά τη μεγάλη καριέρα τους.

Ο Robert Pattinson έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με ρόλους στα franchises Twilight και Harry Potter και έγινε ένας από τους πιο εξέχοντες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η Waterhouse είναι supermodel, ηθοποιός και μουσικός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο κίνδυνος της ξηρασίας «στοιχειώνει» την Ευρώπη – Μεγάλο πλήγμα σε σοδειές και ενέργεια

Her News

«Πνίγηκε» η Ιταλία από τη φονική κακοκαιρία: Οκτώ νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι (BINTEO)

Her News b

Sofia Vergara: Κρατάει γυμνή φωτογραφία της στην ντουλάπα της

HerNews ka