HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σφοδρή επίθεση σε Γρηγόρη Λέων και παιδοψυχολόγο – Το κείμενο τεσσάρων σελίδων που κοινοποίησε η πλευρά της 33χρονης

Mε ένα δελτίο τύπου 4 σελίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου και οι στενοί της συγγενείς περνούν στην αντεπίθεση , την ώρα που νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επιβαρύνοντας περαιτέρω τη θέση της 33χρονης κατηγορούμενης.

Στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μπαίνει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αλλά και η παιδοψυχολόγος Δέσποινα Σαβόγλου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα και η μητέρα τους, έδωσαν εντολή στον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί, να κοινοποιήσει στα ΜΜΕ, ένα δελτίο τύπου 4 σελίδων.

Μεταξύ άλλων η οικογένεια Πισπιρίγκου χαρακτηρίζει τον ιατροδικαστή Λέων «ανεύθυνο» με αφορμή τις τοποθετήσεις του για την υπόθεση της Πάτρας και μάλιστα τον αμφισβητεί αναφέροντας ότι:

«Η επιστημονική εγκυρότητα των απόψεών του είναι πολύ περιορισμένη». Τον κατηγορεί δε ότι «κερδίζει τηλεοπτική προβολή και δημοσιότητα πάνω από τους τάφους» των παιδιών.

Όσο για την κ. Σαββόγλου σημειώνεται το εξής: «Η συγκεκριμένη κυρία δεν δήλωσε ποτέ ότι θα προχωρούσε σε ψυχογράφημα της Ρούλας, η οποία άλλωστε δεν είχε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο».


Το δελτίο τύπου κλείνει με ένα μήνυμα της 33χρονης κατηγορούμενηςΑναλυτικά το κείμενο της οικογένειας της Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Σε σχέση με την πρόσφατη επικαιρότητα και την κάλυψη ζητημάτων που αφορούν την υπόθεση της Σωτηρίας Πισπιρίγκου και την κατηγορία που αυτή αντιμετωπίζει θα θέλαμε να καταστήσουμε γνωστά τα εξής:

1. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάκρισης για την αποδοθείσα κατηγορία ανθρωποκτονίας σε βάρος της αγαπημένης μας Τζωρτζίνας, ολοκληρώθηκε και η αποστολή του διορισθέντος αυτεπαγγέλτως συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα. Ο κ. Ζάρδας είχε διοριστεί αυτεπαγγέλτως από την κ. Ανακρίτρια, κατά το σύντομο χρονικό διάστημα της αναστάτωσης που είχε μεσολαβήσει μεταξύ της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και της ανάληψης των καθηκόντων υπεράσπισης από τον δικηγόρο μας κ. Όθωνα Παπαδόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πάτρα: Έπεσε τμήμα γέφυρας στα Μποζαΐτικα – Πληροφορίες για 2 νεκρούς (Βίντεο)

Her News

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Ακόμα και ισόβια για τους εμπλεκομένους στην ανείπωτη τραγωδία

HerNews ka

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και βροχές σήμερα

HerNews ka